Hotels in Suameer

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Suameer van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum1.9 km van Klein Zwitserland
Er zijn kamers met uitzicht op de tuin en het hotel ligt dicht bij Museum Drachten.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren

Waar logeren in Suameer?

Beste goedkope hotels in Suameer

Als u een budgethotel in Suameer nodig heeft, heeft De Friese Wouden goedkope kamers voor €99 per nacht. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij De Friese Wouden, dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. De Friese Wouden is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Bergumermeer, dat kamerprijzen vanaf €99 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de drukte van de binnenstand van Suameer niet missen, overweegt u dan een verblijf bij De Friese Wouden te boeken, waarbij gratis parkeren, een zonnedek en bordspellen worden aangeboden. De Friese Wouden is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, een zonnedek en bordspellen aanbiedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele Charming Year Round Chalet In Awesome Vacation Park On A Great Lake gaan, daar treft u onder andere boodschappen dienst, kanoën en een kindermenu. Als u in Suameer voor zaken bent, kunt u het beste bij De Friese Wouden verblijven, een zakenhotel met gratis parkeren, een zonnedek en bordspellen. De Friese Wouden is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, een zonnedek en bordspellen biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Suameer te hebben verkend.

Meer zienMinder