Hotels in Badhoevedorp

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Badhoevedorp van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig1570 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Ibis Schiphol Amsterdam Airport biedt fitnesslessen en een zonneterras op locatie en biedt ook een Amerikaans restaurant aan.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig347 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
WTC Amsterdam ligt op circa 7 km afstand van het comfortabele Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Badhoevedorp, terwijl Het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium circa 4 km afstand ligt.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig591 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het ibis budget Amsterdam Airport is op rijafstand van 15 minuten van het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen gelegen en in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig765 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol ligt 7 km van het Museum Jan in Badhoevedorp en biedt een wellnesscentrum met een solarium, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig413 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport Badhoevedorp is gevestigd op circa 10 minuten rijden van Het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium en op 10 minuten rijafstand vanaf Geitenboerderij Ridammerhoeve.
Vanaf€ 179 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig167 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Corendon Apartments Amsterdam Schiphol Airport Badhoevedorp is genesteld binnen een 20-minuten wandelafstand van Spottersplek Buitenveldertbaan en biedt 318 kamers en een stoomcabine en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 179 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig845 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een buffet ontbijt en genieten van een bezoek aan het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen, dat zich op op ongeveer 7 km rijden van het 3-sterren Herbergh Amsterdam Airport bevindt.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig153 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp ligt ongeveer 13 minuten wandelen van Molen van Sloten en Kuiperijmuseum en beschikt over fitnesslessen en een gemeenschappelijke salon voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig253 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Gelegen op rijafstand van circa 10 minuten van Wagenerstadion heeft het 3-sterren Amsterdam Lake 25 kamers.
Vanaf€ 36 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Badhoevedorp

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Badhoevedorp in de buurt van de luchthaven Luchthaven Schiphol?

Er zijn 30 hotels om uit te selecteren, als u de luchthaven Luchthaven Schiphol in de buurt nodig hebt. Misschien kan Ibis Schiphol Amsterdam Airport met beoordeling 7.4/10 een goede plek voor u zijn — het heeft vanafprijzen €53 per nacht en biedt 24-uurs receptie, een stomerij en volleybal aan. Deze accommodatie ligt op 2,8 km van de luchthaven.

Wat zijn de top boetiekhotels in Badhoevedorp?

Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol met 24-uurs receptie, een stomerij en tennis ter plaatse heeft beoordeling 7.4/10 voor €94 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl

Welke plekken in het centrum van Badhoevedorp zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Badhoevedorp. Corendon Village Hotel Amsterdam, gelegen in het centrum van Badhoevedorp, beoordeeld met 8.0/10, biedt wi-fi, een TV en geluiddichte ramen samen met geweldige service aan.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Badhoevedorp?

Ibis budget Amsterdam Airport beoordeeld met 7.2/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Badhoevedorp. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en een fotokopieerapparaat. The Lake Hotel Amsterdam Airport is ook een goede keuze met beoordeling 7.8/10 voor €55 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Badhoevedorp?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Corendon Village Hotel Amsterdam (beoordeling: 8.0/10) biedt kamers met wi-fi, een TV en geluiddichte ramen aan. Reizigers vinden ook pendeldienst, een stomerij en tours/ticketservice leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Badhoevedorp?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Badhoevedorp. Corendon Village Hotel Amsterdam (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met stoombaden, gratis pendeldienst en een filmprojector voor €68 per nacht. Hotel Herbergh Amsterdam Airport, beoordeeld met 8.0/10, is ook een goede optie met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een kindermenu. U kunt een moderne, luxe en heldere kamer voorzien van wi-fi, een TV en een bureau voor ongeveer €112 per nacht boeken.

Welke hotels in Badhoevedorp naast Molen van Sloten en Kuiperijmuseum zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersCorendon Village Hotel Amsterdam (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt stoombaden, gratis pendeldienst en een filmprojector aan en ligt op 15 minuten lopen van Molen van Sloten en Kuiperijmuseum.

Welke verblijfsplekken in Badhoevedorp met buitenzwembadden zijn de beste?

Een van de beste opties is Corendon Village Hotel Amsterdam (beoordeling: 8.0/10) met stoombaden, gratis pendeldienst en een filmprojector. Het ligt op 6 km van metrostation Jan van Galenstraat. U kunt een comfortabele, moderne en luxe kamer voor ongeveer €68 per nacht boeken. Misschien vindt u Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol beoordeeld met 7.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €94 per nacht.

Waar logeren in Badhoevedorp?

Beste goedkope hotels in Badhoevedorp

Hotels zoals Ibis Budget Amsterdam Airport en Hotel Herbergh Amsterdam Airport bieden een budgetvriendelijk verblijf in Badhoevedorp.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Corendon Village Hotel Amsterdam is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.9 km van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Badhoevedorp

Deze gelegen nabij De Oeverlanden in Badhoevedorp 4-sterren luxueuze accommodatie bevindt zich tevens op slechts 1000 meter van het stadscentrum. Het 3-sterren Amrath Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp is een uitstekend ketenhotel met een golfbaan, windsurfen en fietsen.

Meer zienMinder