Hotels in Perast

Bekijk 15 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Perast van 50+ aanbieders

Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-15 van 15
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig257 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Het Conte Hotel & Restaurant heeft 30 kamers met uitzicht op de stad en ligt op slechts 2 km rijden naar de Romeinse mozaïeken.
Vanaf€ 146 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het perfecte Per Astra ligt ongeveer 5 minuten te voet van Church of Holy Mother Rozaria en beschikt over een zwembad en een à la carte restaurant en lokale gerechten.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Bajova kula is op op ongeveer 2 km afstand van een pension, terwijl de luchthaven Tivat is 25 km ervandaan.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig115 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het Admiral Perast is gelegen op 5 minuten wandelafstand van Viskovic Palace en beschikt over een à la carte restaurant en 9 kamers.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig168 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Perast Museum en St. Mark's Church zijn respectievelijk circa 600 meter verderop en op circa 5 minuten wandelafstand van het Vila Perast Boutique gelegen.
Vanaf€ 146 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Het rookvrije Dragutinovic Perast bevindt zich 9 minuten loopafstand naar Gospa od Škrpjela en binnen 5-minuten wandelafstand naar Sint-Niklaaskerk en biedt mogelijkheden voor kanoën, wandelen en vissen aan.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig103 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Heritage Hotel Leon Coronato Perast bevindt zich in de buurt van de historische wijk in Perast binnen een korte wandeling van 5 minuten van Sint-Niklaaskerk.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Bronza Palace ligt slechts 5 minuten lopen naar het Guesthouse Zmukic, terwijl Romeinse mozaïeken slechts 2 km afstand ligt.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig105 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Heritage Grand Perast By Rixos is gelegen binnen 11 minuten lopen van Gospa od Škrpjela en beschikt over een à la carte restaurant en 32 kamers.
Vanaf€ 181 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het Guesthouse Mrshe Palace ligt op een 6wandelafstand naar Church of Holy Mother Rozaria en beschikt over een patio, BBQ-voorzieningen en een tuin.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
Palace Jelena Rooms PerastPension
8.2
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
De Perast bevindt zich op slecht 3 km van het 4-sterren Palace Jelena Rooms Perast.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
Monte Bay Retreat Villa (Adults Only)Hotel
8.2
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Als u in het Monte Bay Retreat verblijft, kunt u Romeinse mozaïeken bezoeken, op slechts een afstand van 2 km, of gewoon ontspannen bij buitenzwembad hele jaar geopend.
Vanaf€ 181 /nachtSelecteren
Casa Vita Nova PerastPension
8.0
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Casa Vita Nova is op 25 km van de luchthaven Tivat en binnen 10 minuten loopafstand van de Perast bushalte.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
Bellavistazmukic Guesthouse PerastPension
8.4
Geweldig82 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Het Bellavistazmukic Guesthouse Perast ligt op 5 minuten lopen van Viskovic Palace en op loopafstand van 5 minuten van Zmajevic Palace en beschikt over een terras, BBQ-voorzieningen en een tuin.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Vila Perast HotelHotel
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het is 25 minuten rijden naar de luchthaven Tivat en op 6 minuten wandelafstand van de Sint-Niklaaskerk.
Selecteren

FAQ over hotels in Perast

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Perast zijn de beste?

Iberostar Heritage Grand beoordeeld met 8.0/10 biedt gratis parkeren, conciërgeservice en een spa-centrum, evenals luchtgekoelde kamers, stijlvolle kamers en verwarmde kamers met een minibar, een TV en een balkon.

Wat zijn de top boetiekhotels in Perast?

We raden Conte Hotel & Restaurant beoordeeld met 8.8/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €163 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en ledikanten ter plaatse. Nog een boetiekoptie is het 3-sterren Vila Boutique Hotel beoordeeld met 8.0/10 voor €85 per nacht.

Welke top hotels in Perast zijn goedkoop?

Meer dan 8 beoordelingen van gasten van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Perast te kiezen. Een andere optie is Vila Boutique Hotel beoordeeld met 8.0/10 voor €85 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Perast?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. Iberostar Heritage Grand beoordeeld met 8.0/10 is een 5-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, conciërgeservice en een spa-centrum aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €397 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hotel Nauta en Hotel Admiral.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Perast?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Perast. Iberostar Heritage Grand (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, conciërgeservice en een spa-centrum voor €397 per nacht. U kunt ook Vila Boutique Hotel (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €85 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een stomerij, kanoën en wandelen aan.

Welke hotels in Perast niet ver van Gospa od Škrpjela zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenHotel Per Astra (beoordeling: 8.2/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en parkeerservice aan en ligt op 15 minuten lopen van Gospa od Škrpjela.

Welke verblijfsplekken in Perast met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 36 beoordeling van gasten van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Perast te kiezen. Misschien vindt u Conte Hotel & Restaurant beoordeeld met 8.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €163 per nacht.

Waar logeren in Perast?

Beste goedkope hotels in Perast

Apartments Franovic is een budgetvriendelijke keuze die op 5 minuten lopen van Caffe Pizzeria Djardin ligt. Palace Jelena Rooms is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 75€ per nacht en een gunstige locatie nabij Banja Monastery.

Luxe en boetiekaccommodatie in Perast

Wellicht vindt u het interessant om eens te kijken naar de luxe Conte Hotel & Restaurant en Hotel Per Astra met Skolji in de buurt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast Lipa Cave Vukcevic. Voor een verblijf in een hotel met gezinsgerichte activiteiten kiest u voor Vila Perast Boutique Hotel in de buurt van Sea Gate - Main Entrance, dat kanoën, wandelen en fietsen aanbiedt. Hotel Admiral is een 3-sterren resort hotel met een panoramisch uitzicht dat tevens een zonterras, scubaduiken en kanoën biedt.

Meer zienMinder