Hotels in Kerċem

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kerċem van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
La GozitaineBed & Breakfast
8.8
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het La Gozitaine, dat over een seizoensgebonden buitenzwembad en een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad beschikt, vindt u op 16 minuten wandelen naar Sint-Joriskerk.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
Ta' Didi B&BBed & Breakfast
8.2
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt vlak bij Lunzjata Valley en op 3,5 km van Blauwe Raam. Het beschikt over een zwembad en een tuin.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Selecteren
Vlakbij het hotel zijn er het centraal station, een bushalte en een veerhaven en de gasten kunnen gemakkelijk Gourmet Gozo bereiken, die niet ver weg is.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed15 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Deze woning in Kerċem ligt op ongeveer 15 minuten lopen van De Citadel, beschikt over een privézwembad en verleent een dagelijks continentaal ontbijt.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
Tuta Agrotourism Bed and Breakfast KerċemBed & Breakfast
Kaart
600 meter van Stadscentrum
De Kathedraal van de Hemelvaart en De Citadel zijn respectievelijk grofweg 15 minuten wandelen en op ongeveer 15 loopafstand van het Tuta Agrotourism gelegen.
Vanaf€ 321 /nachtSelecteren
Crosslanes Bb Bed and Breakfast KerċemBed & Breakfast
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Het Crosslanes Bb Kerċem is gevestigd op slechts 2 km afstand naar de Onze Lieve Vrouw van Ta 'Pinu Basiliek en op slechts 3 km afstand van het Archeologiemuseum van Gozo.
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kerċem

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Kerċem hebben een centrale ligging?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Kerċem. La Gozitaine, gelegen in het centrum van Kerċem, beoordeeld met 7.6/10, biedt airconditioning, een elektrische waterkoker en wi-fi samen met voortreffelijke service aan.

Welke goedkope hotels in Kerċem zijn de beste?

La Gozitaine beoordeeld met 7.6/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Kerċem. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een zonnedek en een bubbelbad.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Kerċem?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze klanten is La Gozitaine (beoordeling: 7.6/10). Het ligt op 1,8 km van Kathedraal van de Hemelvaart en biedt airconditioning, een elektrische waterkoker en wi-fi in de kamers voor ongeveer €62 per nacht aan.

Welke hotels in Kerċem vlakbij De Citadel zijn de beste?

U kunt bij La Gozitaine, beoordeeld met 7.6/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van De Citadel. Het biedt gratis parkeren, een zonnedek en een bubbelbad aan.

Waar logeren in Kerċem?

Beste goedkope hotels in Kerċem

Overweeg een verblijf in het 3-sterren La Gozitaine als u op een budget reist maar graag van gratis parkeren, een zonnedek en een bubbelbad wilt kunnen genieten. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij La Gozitaine, dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. La Gozitaine is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Archeologiemuseum van Gozo, dat kamerprijzen vanaf €121 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Er zijn veel accommodaties in het centrum van Kerċem, de twee daarvan zijn La Gozitaine en Carmen'S Holiday Home. Carmen'S Holiday Home ligt op 750 meter van het centrum en beschikt over gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en kanoën.

Kies een hotel naast De Citadel, zoals La Gozitaine op 10 minuten lopen van het stadscentrum. Sylvia' S Millhouse is een accommodatie, gelegen direct naast De Citadel en op circa 10 minuten lopen van het centrum van Kerċem.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Citadel View Studio Penthouse is een gezellig appartement op minder dan 15 minuten lopen van De Citadel. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Citadel View Studio Penthouse op slechts 800 meter van het stadscentrum. Overweeg een verblijf in La Gozitaine als u op zakenreis in Kerċem bent. La Gozitaine wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Kerċem, dat gratis parkeren, een zonnedek en een bubbelbad biedt.

Meer zienMinder