Hotels in Tanjung Tokong

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tanjung Tokong van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig4 beoordelingen
Het 2-sterren 8 Boutique By The Sea PENANG ligt op 25 km van de luchthaven Penang en verwelkomt gasten met een lobbyruimte en een restaurant.
Vanaf€ 17 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 5-sterren G Hotel Kelawai vindt u op slechts 3 km van Komtar Skywalk en het beschikt over een buitenzwembad en het restaurant Spoons.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed8 beoordelingen
Maria-Hemelvaartkathedraal en Performing Arts Centre of Penang zijn respectievelijk op grofweg 6 km verderop en op sechts 5 minuten naar het 2-sterren Ardour Lodge "B" Wing PENANG gelegen.
Vanaf€ 21 /nachtSelecteren
Straits Quay Marina SuitesHotel
Kaart
1.3 km van Stadscentrum100 meter van Straits Quay
Het Straits Quay Marina Suites ligt op ongeveer 1 km afstand van Tanjung Tokong Beach en heeft 50 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 204 /nachtSelecteren
Profolio @ Straits QuayAparthotel
8.6
Geweldig12 beoordelingen
Met een nachtclub en een tennisveld, grenst dit zaken hotel aan Straits Quay Convention Centre en is 5 km van het stadscentrum.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
Seriental Hotel Tanjung TokongHotel
7.2
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum700 meter van Straits Quay
Een à la carte restaurant en 12 kamers zijn beschikbaar tijdens het verblijf in het 3-sterren Seriental Tanjung Tokong, gelegen binnen slechts 10 minuten van de Penang Avatar Secret Garden.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren
Ibook6 Deluxe Family Suite For 4 By Ibook HomestayHotel
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Gnesteld in de Georgetown wijk van de stad, is de woning op ongeveer 20 km van de luchthaven Penang.
Selecteren
Ibook9 Deluxe Family Suite By Ibook HomestayHotel
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Vlakbij het hotel is er een bushalte en de gasten kunnen gemakkelijk Reclining Buddha Wat Chaiyamangalaram bereiken, die niet ver weg is.
Selecteren
Ibook7 - 2 Bedroom Gurney Studio Suite By Ibook HomestayHotel
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Met een kitchenette, is de accommodatie op slechts 1.3 km van Penang Botanic Gardens.
Selecteren

FAQ over hotels in Tanjung Tokong

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels zijn de beste in Tanjung Tokong?

Het beste is G Hotel Kelawai beoordeeld met 8.4/10 voor €123 per nacht met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een spa-centrum.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Tanjung Tokong?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. G Hotel Kelawai beoordeeld met 8.4/10 is een 5-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en een spa-centrum aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €123 per nacht boeken.

Welke hotels in Tanjung Tokong niet ver van Birmaanse Tempel Dhammikarama zijn de beste?

Om niet ver van Birmaanse Tempel Dhammikarama te zijn, logeer bij G Hotel Kelawai (beoordeling: 8.4/10), dat op 10 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt gratis parkeren, 24-uurs receptie en een spa-centrum aan. Bezoekers kunnen van gezonde keuken en Portugese keuken bij Nando's restaurant in de buurt genieten.

Waar logeren in Tanjung Tokong?

Beste goedkope hotels in Tanjung Tokong

Voor een budgetbewuste reiziger zijn Ardour Lodge "B" Wing en 8 Boutique By The Sea de ideale accommodatieopties in Tanjung Tokong. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Ardour Lodge "B" Wing in het centrum van Tanjung Tokong hebben. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Tempel Arulmigu Balathandayuthapani zijn Ardour Lodge "B" Wing en 8 Boutique By The Sea.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor degenen die willen verblijven in een centraal gelegen gebied van Tanjung Tokong, zoek een hotel zoals Seriental Hotel met kamerprijzen vanaf €45. Seriental Hotel is een ander goed hotel in het centrum van Tanjung Tokong, vlakbij Precinct 10.

Selecteer een hotel nabij Precinct 10, zoals Seriental Hotel met een kamerprijs van €45 per nacht. Om enkele van de meest vaak bezochte toeristenplekken gemakkelijk te kunnen verkennen boek een hotel nabij Birmaanse Tempel Dhammikarama, zoals het 5-sterren G Hotel Kelawai, dat op slechts 10 minuten lopen ervandaan ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Tanjung Tokong

Het 5-sterren G Hotel Kelawai met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een spa-centrum is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen. 8 Boutique By The Sea is een charmant boetiekhotel op 10 minuten rijden van Historisch Museum 'Pinaon Time Tunnel'.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Tanjung Tokong, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Golden View Serviced Apartments, dat op circa 0,3 km van het centrum van de stad ligt. Luxfort 118 Service Suites is een charmante accommodatie op slechts 5 minuten lopen van het centrum Tanjung Tokong. Ardour Lodge "B" Wing met kamerprijs van €29 per nacht is een goede logeergelegenheid voor zakenreizigers. G Hotel Kelawai wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Tanjung Tokong, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en een spa-centrum biedt.

Meer zienMinder