Hotels in Triesenberg

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Triesenberg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig358 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Restaurant Kulm is in het centrum van Triesenberg gelegen en biedt 24 kamers met uitzicht op de kerk aan.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig520 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Binnen 2 km van Schloss Vaduz kunnen gasten van het 3-sterren Oberland Triesenberg verschillende activiteiten ondernemen, waaronder sneeuwskiën, wandelen en fietsen.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Triesenberg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Triesenberg?

Het beste hotel in het centrum van Triesenberg is Hotel Restaurant Kulm, beoordeeld met 7.6/10, biedt huishouden, krantenservice en kindermaaltijden aan.

Welke goedkope hotels in Triesenberg zijn de beste?

Berggasthaus Sucka beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Triesenberg. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, een zonnedek en krantenservice.

Wat zijn de beste romantische hotels in Triesenberg?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze reizigers is Hotel Oberland (beoordeling: 8.6/10). Het ligt op 3,1 km van Nationaal Museum Liechtenstein en biedt een minibar, wi-fi en een patio in de kamers voor ongeveer €130 per nacht aan.

Waar logeren in Triesenberg?

Beste goedkope hotels in Triesenberg

Budgetreizigers kunnen bij Hotel Restaurant Kulm verblijven, waar tevens huishouden, kindermaaltijden en boodschappen dienst worden aangeboden. Redelijk geprijsd 3-sterren Hotel Restaurant Kulm ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Gelegen nabij Kathedraal van Vaduz Hotel Restaurant Kulm is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €105.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u dicht bij bezienswaardigheden wilt blijven, zijn het centrale Hotel Restaurant Kulm en Hotel Oberland goede opties. Bent u op zoek naar een hotel in het centrum van Triesenberg, overweeg dan het gelegen nabij Walsermuseum Hotel Oberland.

Kies een hotel naast Walsermuseum, zoals Hotel Oberland en Hotel Restaurant Kulm, op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Als u dicht bij Walsermuseum wilt zijn, kies dan voor een hotel zoals Hotel Oberland of Hotel Restaurant Kulm.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Appartement Rietli is een gezinsvriendelijk budgetappartement met sneeuwskiën, wandelen en fietsen. Triesenberg heeft 7 B&B aanbiedingen, waaronder Appartement Fernsicht en Wonderful & Private Room With En-Suite Bathroom waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Hotel Restaurant Kulm is een goede logeeroptie voor de zakenreizigers. Hotel Restaurant Kulm is een populaire badplaats die ook huishouden, kindermaaltijden en boodschappen dienst biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Triesenberg te hebben verkend.

Meer zienMinder