Hotels in Jēkabpils

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Jēkabpils van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
RUMI HotelHotel
8.2
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het RUMI is op circa 5 minuten lopen van de Jekabpils Baptistu draudzes baznica gelegen en beschikt over 7 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed35 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Naar de Jekabpils Baptistu draudzes baznica kan men gemakkelijk lopen, de Krustpils luteranu baznica ligt 10 minuten rijden verderop.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig3 beoordelingen
Kaart
5.2 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt binnen handbereik van Kristakruga Skatu Tornis en beschikt over 8 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 31 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig24 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
De woning met een solarium en een bubbelbad samen met een café bar ter plaatse is centraal ingericht net buiten Kristakruga Skatu Tornis.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed14 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het Daugavkrasti is een bucketlist-bestemming met tafeltennis en biljart en de Kristakruga Skatu Tornis staat minder dan 2 km afstand.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
Ziles - Atputas Komplekss JēkabpilsPension
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Jēkabpils

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Jēkabpils hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 15 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Jēkabpils. Hotel Luiize, beoordeeld met 7.4/10 is het beste hotel met een nachtclub, parkeerservice en 24 uur bewakingsdienst, dat op 15 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Jēkabpils?

Hotel Luiize beoordeeld met 7.4/10 is nog een goed hotel, dat een nachtclub, parkeerservice en 24 uur bewakingsdienst aanbiedt en €30 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Jēkabpils zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Luiize, beoordeeld met 7.4/10, dat een nachtclub, parkeerservice en 24 uur bewakingsdienst heeft. Het is op 1100 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €30 per nacht. Bekijk andere geschikte accommodaties — Daugavkrasti Hotel en Citrus Spa Hotel.

Welke hotels in Jēkabpils dicht bij Krustpils Castle zijn de beste?

Er zijn 3 aanbiedingen. Selecteer een hotel dicht bij Krustpils Castle, zoals RUMI Hotel, gelegen binnen 15 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis parkeren en ledikanten en biedt kamers vanaf €30 per nacht.

Waar logeren in Jēkabpils?

Beste goedkope hotels in Jēkabpils

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Hotel Luiize met een vanaf-prijs van €30 per kamer. In het centrum van Jēkabpils vindt u tal van budgethotels, zoals Hotel Luiize en RUMI Hotel, die op 15 minuten loopafstand van Krustpils Vissvetas Trisvienibas Romas katolu baznica liggen. Het gelegen op korte loopafstand van Jekabpils Vecticibnieku baznica Nameja Best View Apartamenti is een goede budgetaccommodatie voor bezoekers van Jēkabpils die wat geld willen besparen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het hart van Jēkabpils vindt u 3 hotels, zoals Centra Apartamenti en Citrus Spa Hotel. Citrus Spa Hotel ligt op 400 meter van het centrum en beschikt over 24-uurs receptie, een stomerij en hoofdmassage.

Om de vele attracties van Jēkabpils te kunnen waarnemen, logeer bij Hotel Luiize gelegen op afstand van ongeveer 15 minuten lopen van Krustpils Castle en 15 minuten lopen van het stadscentrum. Als u op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Jēkabpils wilt zijn, zoals Open Air Exhibition of Jekabpils History Museum, kies dan voor RUMI Hotel.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Central Riverside Apartments is gevestigd op loopafstand van Krustpils Castle en op 5 minuten lopen van het centrum van Jēkabpils. Denk aan een verblijf in Central Riverside Apartments of Nameja Apartments, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u in Jēkabpils op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals Hotel Luiize met een nachtclub, parkeerservice en 24 uur bewakingsdienst. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Jēkabpils, Hotel Luiize of Motel Sapnis zijn onder hen.

Meer zienMinder