Hotels in St Brelade

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in St Brelade van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig110 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Seawold Guest House is genesteld in het centrum van St Brelade en op circa 3 km rijden naar Plattelandsmuseum van Hamptonne.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum1.7 km van La Moye Golf Club
Het 3-sterren Biarritz ligt op ongeveer 1 km rijden naar Tuinen van Reg en beschikt over een gemeenschappelijke salon en een tuin voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 298 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig111 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum1.2 km van La Moye Golf Club
Het perfecte Atlantic St Brelade ligt op minder dan 2 km van de St. Brelade's kerk minuten rijden van St Ouen’S baai, en biedt 50 kamers, samen met een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 250 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig233 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.4 km van La Moye Golf Club
Het verfijnde L’Horizon Beach Hotel&Spa St Brelade is gevestigd op 10 minuten lopen van St. Brelade's kerk en biedt een stoomcabine en saunafaciliteiten op locatie en 98 kamers.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum1.2 km van La Moye Golf Club
Het 5-sterren Les Ormes is op afstand van circa 3 km afstand van Oorlogstunnels van Jersey gelegen en heeft een seizoensgebonden buitenzwembad plus een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 405 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig142 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum1.2 km van La Moye Golf Club
Op minder dan 4 km afstand van de St. Matthew's kerk kunnen gasten genieten van internationale gerechten in het à la carte restaurant van het 4-sterren Golden Sands.
Vanaf€ 204 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig145 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum1000 meter van La Moye Golf Club
Vuurtoren Corbiere ligt op 3 km afstand van het kindvriendelijke St Brelade's Bay St Brelade en Oorlogstunnels van Jersey ligt op afstand van 4 km van de accommodatie.
Vanaf€ 435 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in St Brelade

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in St Brelade zou je aanbevelen?

Het beste is Les Ormes Resort beoordeeld met 8.0/10 voor €363 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en windsurfen.

Wat zijn de populairste hotels in St Brelade in de buurt van de luchthaven Jersey?

Meer dan 643 positieve beoordelingen van de reizigers van iBooked.nl over accommodaties naast de luchthaven Jersey zijn beschikbaar. Het beoordeelde met 7.6/10 Westview Hotel biedt een speelzaal, fietsverhuur en een speeltuin aan en kost vanaf €130 per een nacht.

Wat zijn de beste hotels in het centrum van St Brelade?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 290 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van St Brelade. Het beste hotel in het centrum van St Brelade is St Brelade's Bay Hotel, beoordeeld met 8.8/10, biedt gratis parkeren, een golfbaan en conciërgeservice aan. L’Horizon Beach Hotel&Spa met beoordeling 8.4/10 en Golden Sands, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in St Brelade zijn de populairste?

Seawold Guest House beoordeeld met 7.8/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in St Brelade. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een bubbelbad. Een ander aanbevolen hotel is Hotel Miramar met beoordeling 7.8/10, dat €133 per nacht kost. Het biedt een TV, een elektrische waterkoker en een flatscreen TV in de kamers aan.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in St Brelade?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Les Ormes Resort beoordeeld met 8.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en windsurfen heeft. Het ligt op 2,2 km van Golfclub La Moye en kost ongeveer €363 per nacht. Andere top opties zijn Seawold Guest House en The Atlantic Hotel.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in St Brelade?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in St Brelade. St Brelade's Bay Hotel (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en conciërgeservice voor €315 per nacht. U kunt ook Golden Sands (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €234 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een golfbaan, huishouden en een fitnesscentrum aan.

Wat zijn de beste hotels in St Brelade met buitenzwembadden?

Meer dan 143 beoordeling van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in St Brelade te selecteren. Misschien vindt u Hotel Miramar beoordeeld met 7.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €133 per nacht.

Waar logeren in St Brelade?

Beste goedkope hotels in St Brelade

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Highlands Hotel met een vanaf-prijs van 154€ per kamer. Mocht u in het centrum nabij Tuinen van Reg willen verblijven, dan is het budget hotel Biarritz Hotel een interessante optie.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De fijnproevers kunnen het beste St Brelade'S Bay Hotel nabij Oyster Box, gelegen in het centrum van de stad, boeken. L'Horizon Beach Hotel & Spa is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een bubbelbad, een patio en een wellnesscentrum aanbiedt.

U kunt het beste u een hotel nabij Tuinen van Reg boeken, bijvoorbeeld, Golden Sands dat direct ernaast ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in St Brelade

The Atlantic Hotel is een 4-sterren chique hotel met luxueuze kamers evenals een bubbelbad, een zonnedek en een seizoensgebonden buitenzwembad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Seawold Guest House is een bescheiden appartement, gelegen op 5 minuten lopen van Cheffins at the Beaumont Inn. Als u met een gezin reist, dan is het boeken van Beau Rivage met gratis parkeren, een zonterras en een golfbaan de beste optie voor u. The Windmills Hotel is een 3-sterren resort hotel met een betoverend uitzicht dat tevens een sauna, een golfbaan en een patio biedt.

Meer zienMinder