Hotels in Vignale

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vignale van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Locanda Il Cortile ligt in Vignale, in de onmiddellijke nabijheid van Palazzo Callori Enoteca Regionale del Monferrato, en biedt een bubbelbad en een sauna aan.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Belcasale Bed and Breakfast Vignale heeft een patio, een speelgedeelte en een tuin, die de gasten helpen zich te vermaken op de privé locatie.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
Villa MornetoHotel
8.0
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Met een infinity pool en een geweldig uitzicht op de heuvels, ligt het 18-kamerhotel in de buurt van Bialbero en heeft goede vervoersverbindingen met een snelweg in de buurt.
Vanaf€ 162 /nachtSelecteren
B&B La GattaBed & Breakfast
8.2
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Azienda Agricola Ca' San Carlo ligt op circa 5 minuten van het B&B La Gatta Vignale, terwijl Torre dei Segnali binnen 4 km verderop ligt.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
La Bordona Country ClubAparthotel
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Het La Bordona Country Club is gevestigd binnen 2 km van Palazzo Bricherasio di Fubine en biedt een solarium en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Vignale

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Vignale (Piedmont) zijn de beste?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Vignale (Piedmont) om uit te kiezen. Locanda Il Cortile, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, 24 uur bewakingsdienst en huishouden ter plaatse aan.

Waar logeren in Vignale?

Beste goedkope hotels in Vignale

Goede budgetaccommodaties in Vignale (Piedmont) zijn onder andere Tenuta San Martino en Anticoborgo. In het centrum van Vignale (Piedmont) vindt u tal van budgethotels, zoals Tenuta San Martino en Anticoborgo, die op 25 minuten loopafstand van Bialbero liggen. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Bialbero, zoals het voordelige Tenuta San Martino met de prijs vanaf €87.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Vignale (Piedmont) zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Anticoborgo, een door een familie gerund locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Anticoborgo is een ander goed hotel in het centrum van Vignale (Piedmont), vlakbij Palazzo Callori Enoteca Regionale del Monferrato.

Kies voor een hotel in de buurt van Palazzo Callori Enoteca Regionale del Monferrato, zoals Anticoborgo, dat op loopafstand van slechts 5 minuten ervandaan ligt. Overweeg om een kamer te boeken in Ca Dell'Ebbro, dat zich op een steenworp afstand van Castello di Frassinello bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

La Bordona Village&Holidays is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Vignale (Piedmont), waaronder S. Marziano. Voor zakelijke of grote evenementen, denk aan het boeken van een kamer in Tenuta San Martino in Vignale (Piedmont), dat een sauna, een bubbelbad heeft. Villa Morneto is een gezellig resort hotel in Vignale (Piedmont), geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, een zonneterras, paardrijden belangrijk vinden.

Meer zienMinder