Hotels in Tremosine

Bekijk 20 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tremosine van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-20 van 20
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig236 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
De kamers van het 4-sterren Residence Campi kijken uit op de tuin en er is ook een seizoensgebonden buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Residence TerryAparthotel
8.4
Geweldig304 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Gasten zullen genieten van een buitenzwembad en 34 kamers, tijdens een verblijf in het 3-sterren Residence Terry Tremosine met locatie op een korte afstand van het Gardameer.
Vanaf€ 173 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig134 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Het comfortabele Pineta Campi is 4 km afstand naar Museo del Turismo gelegen en beschikt over 23 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig310 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Stella D'Oro - Hotel & Apartments ligt binnen 5 minuten wandeling van Terrazza del Brivido en kijkt uit over het meer en nodigt gasten uit om iets te drinken in een snack bar.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig351 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Village Bazzanega - Montagnoli Group is gelegen op 2 km van Backslash en verwelkomt gasten in een à la carte restaurant.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig215 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum1.7 km van Museum
Het 3-sterren Village Hotel Lucia Tremosine ligt maar 7 km van Museo del Turismo en beschikt over fitnesslessen, spatherapie en BBQ-voorzieningen voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig145 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum1.6 km van san michele
Het 3-sterren La Fenice E Sole heeft een zwembad en een restaurant à la carte restaurant en ligt binnen 5 minuten lopen vanaf Strada della Forra.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig137 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het charmante 3-sterren Residence Delle Rose Tremosine is gevestigd op circa 6 km van Museo del Turismo en biedt een bubbelbad en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig93 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Op ongeveer 3.2 km van san michele, de accommodatie is voorzien van een sportschool en een buitenzwembad.
Vanaf€ 170 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig82 beoordelingen
Het 3-sterren Panorama E Residence Tremosine is gesitueerd op afstand van circa 6 km van Museo del Turismo en beschikt over een buitenzwembad.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig131 beoordelingen
Het 3-sterren Park Hotel Faver Tremosine beschikt over 36 kamers met uitzicht op de berg en biedt gasten Turkse stoombaden, een Turks stoombad en een bubbelbad op slecht 4 km afstand van Terrazza del Brivido.
Vanaf€ 191 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het comfortabele Residence La Pertica Tremosine heeft kamers met uitzicht op de berg, eersteklas ligging in een platteland en biedt saunafaciliteiten en een overdekt zwembad aan.
Vanaf€ 168 /nachtSelecteren
Appartamenti KatiaAparthotel
8.4
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Gasten zullen genieten van een zwembad en 12 kamers, tijdens een verblijf in het Appartamenti Katia met locatie niet te ver van het Gardameer.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig150 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het comfortabele Le Balze - Aktiv & Wellness heeft uitzicht op het Gardameer op 4 km van Palazzo dei Capitani di Malcesine en beschikt over 90 kamers en Turkse stoombaden, een Turks stoombad en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig143 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum1.2 km van Museum
Het charmante 3-sterren Villa Selene biedt een bubbelbad, een zonneterras en een gemeenschappelijke salon aan, en ligt op circa 4 km afstand naar Val di Sogno.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Het Garni Bel Sito beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en ligt op slechts 1 km van Chiesa di San Lorenzo.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
Residence La BernaAparthotel
8.2
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum2.0 km van san michele
De kamers van het Residence La Berna kijken uit op het meer en er is ook een zwembad op het terrein.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren
GeoresortAparthotel
8.4
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Gasten zullen genieten van een seizoensgebonden buitenzwembad en 6 kamers, tijdens een verblijf in het Georesort Tremosine met locatie op loopafstand van het Gardameer.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren
Piccola ItaliaAparthotel
8.4
Geweldig152 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Piccola Italia Aparthotel is nog geen 5 minuten wandelen van Gardameer gelegen en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad.
Vanaf€ 174 /nachtSelecteren
Casa Ciari Hotel TremosinePension
8.6
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Scuderia Nai is binnen 6 minuten te voet ervandaan, terwijl San Giovanni Battista binnen 5 minuten wandelen vandaan ligt.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tremosine

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Tremosine zijn de beste?

Residence La Berna, beoordeeld met 9.2/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een bubbelbad en fietsen, dat op 15 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels in Tremosine zijn de populairste?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 6 aanbiedingen in Tremosine. Hotel La Fenice E Sole met beoordeling 8.2/10 is een goede optie, gelegen op 6 km van Kasteel Scaligeri. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en ledikanten profiteren. Bezoekers vinden ook onberispelijke service leuk. Village Hotel Lucia is ook een goede keuze met beoordeling 8.0/10 voor €99 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Tremosine zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 13 aanbiedingen voor koppels. Stella D'Oro - Hotel & Apartments beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en windsurfen aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €94 per nacht boeken. Andere top opties zijn Park Hotel Faver, Village Bazzanega en Residence Delle Rose.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Tremosine?

Volgens 693 beoordelingen van bezoekers zijn er 8 gezinsvriendelijke opties. Hotel Le Balze - Aktiv & Wellness (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en conciërgeservice voor €129 per nacht. U kunt ook Stella D'Oro - Hotel & Apartments (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €94 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en windsurfen aan.

Welke hotels in Tremosine dicht bij River Brasa Ridge zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersHotel Pineta Campi (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en conciërgeservice aan en ligt op 10 minuten lopen van River Brasa Ridge.

Wat zijn de beste accommodaties in Tremosine met buitenzwembadden?

Volgen 832 beoordelingen zijn er 9 hotels met buitenzwembadden in Tremosine. Misschien vindt u Stella D'Oro - Hotel & Apartments beoordeeld met 8.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €94 per nacht. Ontdek andere accommodaties: Village Bazzanega en Residence La Berna.

Waar logeren in Tremosine?

Beste goedkope hotels in Tremosine

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Residence Delle Rose met tarieven vanaf 74€ of Stella D'Oro waar de prijzen bij 79€ beginnen. Een budgetvriendelijke optie is Casa Belvedere, dat 10-minuten rijden van Backslash is en gratis prive parkeerplaatsen en wandelen heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Hotel La Fenice E Sole of Mos Country House zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Een alternatief in het hart van de stad kan Residence La Berna zijn, met gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en tafeltennis.

Luxe en boetiekaccommodatie in Tremosine

Le Balze is een stijlvolle 4-sterren accommodatie waarbij u op loopafstand van château Scaliger de Malcesine en Trattoria Pizzeria Primavera verblijft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Residence Bellevue is een budgetappartement met gratis prive parkeerplaatsen, een bubbelbad en een seizoensgebonden buitenzwembad. Denk aan een verblijf in Appartamenti Fossato of La Rotonda Holideal, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Hotel Residence La Pertica heeft een verscheidenheid aan gezinsvriendelijke activiteiten en omvat ook een sauna, een binnenzwembad en tennis. Mensen, die graag in de natuur zijn, zullen het fijn vinden om bij Hotel Miralago in de buurt van meren en bergen te verblijven.

Meer zienMinder