Hotels in Treia

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Treia van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Teatro Comunale Di Treia ligt op minder dan 5 minuten wandelen vandaan, terwijl Santissima Annunziata op minder dan 5 minuten wandelen is.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren

Waar logeren in Treia?

Beste goedkope hotels in Treia

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Hotel Grimaldi met een vanaf-prijs van €68 per kamer. Een goede keuze voor budgetaccommodatie is Hotel Grimaldi, dat op loopafstand van 5 minuten van het centrum van Treia ligt. Hotel Grimaldi is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,5 km van Abbazia di Santa Maria di Rambona.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om dicht bij het centrum van Treia te zijn, overweeg Hotel Grimaldi, een 3-sterren hotel met kamerprijzen vanaf €68. Hotel Grimaldi is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren en ledikanten aanbiedt.

Selecteer een hotel nabij Accademia Georgica, zoals Hotel Grimaldi met een kamerprijs van €68 per nacht. U kunt ook verblijven bij Hotel Grimaldi, dat circa 350 meter van Accademia Georgica is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Il Roccolo Di Valcerasa is een mooi laaggeprijsd appartement met gratis parkeren, een zonnedek en een spa-centrum. Er zijn 6 B&B mogelijkheden in Treia, waaronder Schito 114 Country Life en Il Roccolo Di Valcerasa. Wanneer u naar Treia voor zaken reist, is een hotel zoals Hotel Grimaldi met kamerprijzen vanaf €68 een goede accommodatiemogelijkheid. Hotel Grimaldi is een geweldig resort voor reizigers naar Treia die hun vakantie met gratis parkeren en ledikanten willen doorbrengen.

Meer zienMinder