Hotels in Tellaro

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tellaro van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig307 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Il Nido Lerici bevindt zich 5 lopen van Beach Fiascherino 2 en op een 3 km van Castello di San Terenzo en biedt mogelijkheden voor kanoën, kajakken en roeien aan.
Vanaf€ 143 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Albergo Blueline is op ongeveer 9 minuten lopen van Il Nido en beschikt over een gemeubileerde tuin.
Vanaf€ 148 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Albergo Delle Ondine ligt circa 5 minuten lopen naar Centro Storico del Paese di Tellaro en kijkt uit over de zee en nodigt gasten uit om iets te drinken in een snack bar.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Oratorio di Santa Maria in Selàa ligt binnen 5 minuten wandelen ervandaan, terwijl San Giorgio binnen 5 minuten wandelen is.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
Le SireneBed & Breakfast
8.2
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Le Sirene Tellaro is gevestigd op ongeveer 10 minuten wandeling van Portesone en op 10 minuten met de auto weg van Castello di San Terenzo.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Gambero Nero kijkt uit over de zee en ligt naast een bushalte.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Locanda Miranda biedt een terras en een golfbaan aan en ligt op ongeveer 3 km afstand van Castello di San Terenzo, evenals op slechts 5 minuten lopen van Beach Fiascherino 2.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed17 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van visgerechten tijdens hun verblijf in het 2-sterren Miramaretellaro Tellaro, dat op ongeveer 850 meter afstand van Spiaggia del Groppolo ligt.
Vanaf€ 177 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Il Giardino Segreto is een perfecte vakantieplek op circa 2 km afstand van Castello di Ameglia en andere bezienswaardigheden van Tellaro.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna ligt maar 7 km van het huisdiervriendelijke B&B La Baia Di Fiascherino Citr01101Sei-Beb-0011, terwijl Oratorio di San Rocco rond 25 minuten loopafstand vandaan ligt.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tellaro

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Tellaro zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Tellaro. We raden Hotel Il Nido als het beste hotel met gratis parkeren, een zonneterras en massage, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Tellaro?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 4 aanbiedingen in Tellaro. Locanda Miranda is ook een goede keuze met beoordeling 8.6/10 voor €120 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Tellaro?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Hotel Il Nido beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een zonneterras en massage aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €182 per nacht boeken. Andere top opties zijn Albergo Delle Ondine en Il Delfino.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Tellaro?

Volgens 184 beoordelingen van klanten zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Hotel Il Nido (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonneterras en massage voor €182 per nacht. U kunt ook Locanda Miranda (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €120 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een fotokopieerapparaat aan.

Waar logeren in Tellaro?

Beste goedkope hotels in Tellaro

Heeft u een budgethotel in Tellaro nodig, dan zou Pensione Ristorante Miramare of Albergo Delle Ondine een goede optie voor u kunnen zijn. Pretty House is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Amazing Apartment in Tellaro biedt een comfortabel en redelijk geprijsd verblijf in de buurt van Oratorio di Santa Maria in Selàa, op 600 meter van het stadscentrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotels zoals Le Sirene en Albergo Blueline zijn goede accommodatiemogelijkheden op loopafstand van het stadscentrum. I Tetti Sul Mare bevindt zich in het hart van Tellaro en biedt gratis prive parkeerplaatsen en wandelen.

Selecteer een hotel nabij Chiesa di San Francesco, zoals B&B La Baia Di Fiascherino met een kamerprijs van 87€ per nacht.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Byron'S Shore Apartments is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 150 meter verwijderd van Ristorante Pizzeria Il Delfino. U kunt ook voor het comfortabele Il Sole In Piazzetta gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen en een solarium.

Meer zienMinder