Hotels in Tassullo

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tassullo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Relais Villa Quercia Tassullo is gevestigd binnen 3 km afstand van Lago di Santa Giustina en binnen 2 km van Saints Sisinnius.
Vanaf€ 188 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Op slechts 1 km van Non Valley biedt dit hotel kanoën, wandelen en paardrijden om actief te blijven.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Palazzo Assessorile di Cles ligt op circa 4 km afstand van het Le Rocce en Sanctuary of San Romedio ligt op circa 7 km afstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
B&B Benvenuti - Dolomiti Di Brenta TassulloBed & Breakfast
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het B&B Benvenuti - Dolomiti Di Brenta Tassullo voorziet zijn gasten van BBQ-voorzieningen en een tuin.
Vanaf€ 166 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tassullo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Tassullo hebben een centrale ligging?

Onze bezoekers vinden Orizzonti D'Anaunia, beoordeeld met 8.8/10, leuk. Het heeft een zonnedek, een solarium en een bubbelbad en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke top hotels in Tassullo zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Orizzonti D'Anaunia, beoordeeld met 8.8/10, dat €58 per nacht kost en een zonnedek, een solarium en een bubbelbad aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Tassullo zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Relais Villa Quercia beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat volledige lichaamsmassage, hoofdmassage en een spa lounge aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €124 per nacht boeken.

Waar logeren in Tassullo?

Beste goedkope hotels in Tassullo

Casa Del Tempo Elsa Ospitar is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Tassullo. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Orizzonti D'Anaunia in het centrum van Tassullo hebben. Het gelegen op korte loopafstand van Saint Lucy church Casa Del Tempo Elsa Ospitar is een goede budgetaccommodatie voor bezoekers van Tassullo die wat geld willen besparen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals La Casa Di Olivo een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Tassullo, tevens beschikt het over gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten. Als u dichter bij het centrum wilt verblijven, overweeg dan Orizzonti D'Anaunia, dat 950 meter van Tassullo stadshart verwijderd is en een zonnedek, een solarium en een bubbelbad biedt.

Om de vibes van Tassullo te ervaren, boek een hotel in de buurt van Rallo, zoals Relais Villa Quercia of Orizzonti D'Anaunia. Als u dicht bij Rallo wilt zijn, kies dan voor een hotel zoals Relais Villa Quercia of Orizzonti D'Anaunia.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Casa Del Tempo Elsa Ospitar is een betaalbaar appartement op 400 meter van Saint Lucy church. La Casa Dei Nonni is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0,7 km van het centrum van Tassullo ligt. Mocht u een goed zakenhotel in Tassullo zoeken, dan kunt u overwegen om bij Orizzonti D'Anaunia te verblijven, daar treft u onder andere een zonnedek, een solarium en een bubbelbad. Orizzonti D'Anaunia is een populair resort met een zonnedek, een solarium en een bubbelbad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder