Hotels in Sorano (Grosseto)

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sorano (Grosseto) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig340 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het unieke 3-sterren Della Fortezza Sorano, met uitzicht op de vallei en genesteld in de historische wijk van de stad, heeft een à la carte restaurant.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig128 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het kindvriendelijke Villaggio Le Querce Sorano heeft een traditionele Hammam, een stoomcabine en saunafaciliteiten op het terrein en beschikt over een zwembad en een ideale locatie.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
Castelvecchio B&BBed & Breakfast
8.2
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
7.0 km van Stadscentrum
Sorano Centro Storico en Castello di Montorio zijn respectievelijk 7 km verderop en op 950 meter van het Castelvecchio gelegen.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Castello di Montorio is op slechts 600 meter hier vandaan en Insediamento rupestre di Vitozza ligt op op ongeveer 1 km verderop.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
Residence Terme Di SoranoAparthotel
8.2
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Residence Terme Di Sorano Sorano beschikt over 10 kamers met uitzicht op de tuin en biedt gasten een warmwaterbron openbaar bad en een buitenzwembad op circa 6 km afstand van Pitigliano Centro Storico.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
Relais Il CiliegioAparthotel
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Het Relais Il Ciliegio Aparthotel Sorano beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en biedt 6 kamers direct aan een platteland.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Locanda Della Taverna EtruscaHotel
7.6
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
6.1 km van Stadscentrum
Gasten hebben ook toegang tot Tomba Ildebranda, dat binnen ongeveer 15 minuten lopen van het Locanda Della Taverna Etrusca ligt.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
Isa - Residence With Swimming Pool In Sorano, Apartments With Air Conditioning And Private Outdoor Area Sorano Aparthotel
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het ISA - Residence with swimming pool in Sorano, apartments with air conditioning and private outdoor area met een buitenzwembad is op 20 minuten loopafstand van Le Vie Cave gelegen.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
Residence Surrounded By Greenery With Swimming Pool In Sorano Sorano Aparthotel
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het Residence Surrounded By Greenery With Swimming Pool In Sorano Sorano biedt een buitenzwembad en toegang tot Le Vie Cave, binnen 20 minuten wandelen ervan.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sorano (Grosseto)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Sorano zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Sorano is Villaggio Le Querce, beoordeeld met 7.4/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een wellnesscentrum aan.

Welke top hotels in Sorano zijn goedkoop?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 5 aanbiedingen in Sorano. Villaggio Le Querce met beoordeling 7.4/10 is een goede optie, gelegen op 1,9 km van Insediamento rupestre di Vitozza. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een wellnesscentrum profiteren. Bezoekers vinden ook perfecte service leuk. Relais Il Ciliegio is ook een goede keuze met beoordeling 9.0/10 voor €141 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Sorano?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Residence Terme Di beoordeeld met 7.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een wellnesscentrum en ledikanten heeft. Het ligt op 6 km van Cattedrale dei Santi Pietro e Paolo en kost ongeveer €162 per nacht. Villaggio Le Querce met beoordeling 7.4/10 is ook een gode 3-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een wellnesscentrum, evenals een buitenzwembad en een groot buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in Sorano voor ongeveer €109 per nacht boeken.

Welke verblijfsplekken in Sorano met buitenzwembadden zijn de beste?

Een van de beste opties is Villaggio Le Querce (beoordeling: 7.4/10) met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een wellnesscentrum. Het ligt op 7 km van Centro storico. U kunt een luchtgekoelde en luxe kamer voor ongeveer €109 per nacht boeken. Misschien vindt u Relais Il Ciliegio beoordeeld met 9.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €141 per nacht.

Waar logeren in Sorano (Grosseto)?

Beste goedkope hotels in Sorano (Grosseto)

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Relais Il Ciliegio met een vanaf-prijs van 91€ per kamer. Villaggio Le Querce II is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Terme Di Sorano Residence ligt op slechts een steenworp afstand van Regionaal Park Maremma.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Villaggio Le Querce of Locazione Turistica Oak.4 zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Het gelegen nabij Grab des Ildebrando Ildebranda is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Locanda Della Taverna Etrusca is het aanbevolen 3-sterren hotel op loopafstand van Palazzo Bourbon del Monte.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek naar comfortabele B&B accommodaties zijn, kunnen stoppen bij Sassotondo cantina e vigneti / cellar and vineyards, waar ze Locazione Turistica Oak.2 met een sauna, fietsen en een buitenzwembad vinden. Terme Di Sorano Residence is een populair resort met een sauna, een wellnesscentrum en tennis voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder