Hotels in Sferracavallo

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sferracavallo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren B&B Una Terrazza Sul Golfo Di bevindt zich binnen 6 km afstand van Faro di Capo Gallo en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig133 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Kalandria Beach Club ligt op ongeveer 5 lopen van het 3-sterren Bellevue del Golfo Hotel&Spa Sferracavallo en Faro di Capo Gallo ligt binnen 6 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 37 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Strand van Mondello en Chiesa dei Santi Cosma e Damiano zijn 4 km verder en op slechts 400 meter wandelafstand van het House Orlando Sferracavallo.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
The GardenBed & Breakfast
8.8
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Chiesa dei Santi Cosma e Damiano ligt op loopafstand van 5-minuten van het 3-sterren B&B The Garden Sferracavallo, terwijl Strand van Mondello op kleine 4 km verderop ligt.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een Italiaans ontbijt en genieten van een bezoek aan het Strand van Mondello, dat zich op op ongeveer 4 km afstand van het B&B La Palma Sferracavallo bevindt.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
M'Ama ResidenceAparthotel
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het M'Ama Residence Mondello is op 25 km van de luchthaven Palermo en binnen nog geen 5 minuten lopen van de Sferracavallo - Piazza Tommaso Natale bushalte.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sferracavallo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Sferracavallo hebben een centrale ligging?

Kies uw perfecte hotel onder 7 aabiediengen in het centrum van Sferracavallo. B&B Una Terrazza Sul Golfo Di, gelegen in het centrum van Sferracavallo, beoordeeld met 8.2/10, biedt airconditioning en een TV samen met hoogwaardige service aan. House Orlando en B&B La Palma zijn ook gechikt voor een fantastisch verblijf.

Welke goedkope hotels in Sferracavallo zijn de beste?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Sferracavallo.

Welke hotels voor koppels in Sferracavallo zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. B&B Una Terrazza Sul Golfo Di (beoordeling: 8.2/10) biedt kamers met airconditioning en een TV aan. Gasten vinden ook pendeldienst, een stomerij en wasserij leuk.

Waar logeren in Sferracavallo?

Beste goedkope hotels in Sferracavallo

B&B The Garden, een 3-sterrenaccommodatie met een vanaf-prijs van 58€, is nog één, zelfs goedkoper, alternatief. Prijsbewuste reizigers kunnen kiezen voor B&B Oltremare dat op 800 meter van het centrum van de stad ligt. Een budgetvriendelijke optie is Barcarello Room, dat 20-minuten rijden van La Martorana is en gratis parkeren en wandelen heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die de voorkeur geven aan een verblijf in het centrum van de stad moeten Hostel Palermo Baia Del Corallo en Villa Ancilo' Al Mare bezoeken, die op 10 en 10 minuten lopen van het stadscentrum liggen. Villamare Resort en Sferracavallo Holiday Home zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Appartamento Girasole boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor 51€ per nacht. Sferracavallo Apartments is een B&B accommodatie op ongeveer 0.3 km van het stadscentrum, die gratis prive parkeerplaatsen, windsurfen en duiken biedt. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Mercato del Capo Barcarello Bed And Breakfast - een resort met uitzichten over de zee, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder