Hotels in Saturnia

Bekijk 18 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saturnia van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-18 van 18
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig331 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum100 meter van Terme di Saturnia
Er zijn Romeins bad en een warmwaterbron openbaar bad in het Terme Di Saturnia Natural Spa & Golf Resort - The Leading Hotels Of The World, en sommige van de 117 kamers bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 493 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig162 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum600 meter van Cascate del Mulino Hot Spring
De kamers van het B&B 8380 - Pian Del Molino liggen circa 15 minuten lopen naar Polo Culturale Pietro Aldi en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig138 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.1 km van Terme di Saturnia
Museo Archeologico di Saturnia en Necropoli del Puntone zijn ongeveer 15 minuten wandelen en op afstand van 2 km naar het Casale Terre Rosse Bed and Breakfast.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum500 meter van Cascate del Mulino Hot Spring
Het La Fonte Del Cerro is gesitueerd op slechts 5 minuten lopen van Le Cascatelle di Saturnia en beschikt over een zonneterras, een picknickplaats en een barbecuegrill.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
B&B Villa GardenBed & Breakfast
8.2
Geweldig130 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum1.3 km van Terme di Saturnia
Warmwaterbronnen Cascate del Mulino en Terme di Saturnia zijn respectievelijk nog geen 25 minuten wandelen en op 15-minuten afstand van het B&B Villa Garden gelegen.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
B&B 8380 Saturnia TermeBed & Breakfast
8.4
Geweldig130 beoordelingen
Het 3-sterren B&B 8380 Saturnia Terme heeft 6 kamers, een privétuin en een gemeenschappelijke salon en bevindt zich 17 minuten rijden van warmwaterbronnen Cascate del Mulino in Saturnia.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
B&B Villa GiuliaBed & Breakfast
8.2
Geweldig98 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.3 km van Terme di Saturnia
Il mulino terme libere saturnia ligt op 25 minuten van het B&B Villa Giulia Saturnia, terwijl Chiesa di San Giorgio 6 km afstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig87 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Bagno Santo Residence Saturnia is slechts 25 minuten wandelen naar Polo Culturale Pietro Aldi gesitueerd en beschikt over een zwembad, een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
Tellus SaturniaBed & Breakfast
8.2
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum1.2 km van Terme di Saturnia
Het Tellus Saturnia Bed and Breakfast met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 135 km van de luchthaven Perugia San Francesco d'Assisi.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1.1 km van Terme di Saturnia
Het Villa Clodia is genesteld op ongeveer 9 wandelafstand van Museo Archeologico di Saturnia en biedt 10 kamers en saunafaciliteiten en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum1.2 km van Terme di Saturnia
Dankzij de rustige ligging in het hart van de stad, vinden gasten van het rookvrije Affittacamere Villa Bagno Santo Saturnia Bagno secco in de buurt.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
Saturnia Country VillasBed & Breakfast
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.3 km van Terme di Saturnia
Het Country Villas Saturnia ligt op wandelafstand van 25 minuten van warmwaterbronnen Cascate del Mulino en beschikt over een terras en een patio voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren
B&B Il Giardino EtruscoBed & Breakfast
8.4
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum1.2 km van Terme di Saturnia
De kamers van het Il Giardino Etrusco Bed and Breakfast liggen op zo'n 11 minuten wandelen naar Porta Romana en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum700 meter van Cascate del Mulino Hot Spring
Pieve di san lorenzo en Porta Romana zijn 3 km en binnen 20 lopen van het B&B Le Cascatelle Di.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum1.2 km van Terme di Saturnia
Een verblijf in het 3-sterren Saturno Fonte Pura betekent dat u zich op rijafstand van circa 10 minuten van Terme di Saturnia bevindt, terwijl u van een zwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 189 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
4.1 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Il Melograno ligt op 3 km van Cascate del Mulino, en beschikt over een bagage-opslag en een restaurant.
Vanaf€ 139 /nachtSelecteren
Le Camere Di AgrestaPension
Kaart
300 meter van Stadscentrum1.1 km van Terme di Saturnia
Het hotel is gesitueerd op 1 km van het centrum van Saturnia, grenzend aan Polo Culturale Pietro Aldi en beschikt over een bibliotheek en een golfbaan.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
Le Camere Dei Magi SaturniaBed & Breakfast
8.4
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum1.1 km van Terme di Saturnia
De kamers van het Le Camere Dei Magi liggen op binnen 18 minuten loopafstand van il mulino terme libere saturnia en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saturnia

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Saturnia zou je aanbevelen?

Het beste is Terme Di Natural Spa & Golf Resort - The Leading Hotels Of The World beoordeeld met 8.4/10 voor €389 per nacht met een waterpark, een wellnesscentrum en kindermaaltijden.

Welke centraal gelegen hotels in Saturnia zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 11 aabiediengen in het centrum van Saturnia. We raden Le Camere Di Monia als het beste hotel met gratis parkeren, een golfbaan en luchthaventransfer, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum. Hotel Villa Clodia met beoordeling 10.0/10 en Hotel Saturno Fontepura, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Saturnia zijn de beste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 9 opties in Saturnia. B&B 8380 Terme is ook een goede keuze met beoordeling 7.4/10 voor €90 per nacht. Bekijk andere goedkope accommodaties zoals Il Giardino Etrusco, Le Camere Di Monia en Affittacamere Villa Bagno Santo.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Saturnia?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Terme Di Natural Spa & Golf Resort - The Leading Hotels Of The World (beoordeling: 8.4/10) biedt kamers met airconditioning, wi-fi en een zitruimte aan. Gasten vinden ook 24-uurs receptie, parkeerservice en huishouden leuk. Bekijk andere geschikte accommodaties — B&B Villa Giulia, Tellus en Il Giardino Etrusco.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Saturnia?

Op de basis van 159 beoordelingen van onze gasten zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. Terme Di Natural Spa & Golf Resort - The Leading Hotels Of The World (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een waterpark, een wellnesscentrum en kindermaaltijden voor €389 per nacht.

Welke hotels in Saturnia niet ver van warmwaterbronnen Cascate del Mulino zijn de beste?

IBooked.nl biedt 5 hotels niet ver van warmwaterbronnen Cascate del Mulino. Bekijk een goede optie in Saturnia, zoals Hotel La Fonte Del Cerro (beoordeling: 9.2/10) voor €198 per night. Deze 3-sterrenaccommodaties biedt een locatie op 10 minuten lopen van de bezienswaardigheid en heeft gratis parkeren, huishouden en ledikanten. U kunt ook Terme Di Natural Spa & Golf Resort - The Leading Hotels Of The World met beoordeling 8.4/10 voor ongeveer €389 per nacht. Het ligt op 1 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, parkeerservice en huishouden aan.

Welke verblijfsplekken in Saturnia met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 168 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Saturnia. Gasten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Terme Di Natural Spa & Golf Resort - The Leading Hotels Of The World (beoordeling: 8.4/10) voor €389 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie, parkeerservice en huishouden, evenals een waterpark, een wellnesscentrum en kindermaaltijden.

Waar logeren in Saturnia?

Beste goedkope hotels in Saturnia

B&B Villa Giulia is een budgethotel van de bovenste plank met uitzicht de tuin, dat op loopafstand van bars en restaurants ligt. B&B 8380 Saturnia Terme is een hotel van de economy class, gelegen op nog geen 0.9 km van het stadscentrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De fijnproevers kunnen het beste Hotel Villa Clodia nabij Ristorante Bacco & Cerere 2.0, gelegen in het centrum van de stad, boeken. Hotel Saturno Fontepura is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een sauna, een golfbaan en een bubbelbad aanbiedt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Saturnia

Terme Di Saturnia Spa & Golf Resort is een chique 5-sterren hotel in de buurt van Pretorio Palace - Sovana.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Agri-Tourism I Sicomori Saturnia - Ito031007-Dye of Residence Rosa Dei Venti, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. In B&B 8380 - Pian Del Molino kunnen gezinnen gebruik maken van gratis parkeren en een golfbaan. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Kathedraal van Sovano Hotel La Fonte Del Cerro - een resort met uitzichten over de stad, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder