Hotels in San Giustino Valdarno

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in San Giustino Valdarno van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig95 beoordelingen
De grootste optie:
6 volwassenen
1 slaapkamer
3 bedden
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Villa La Grotta ligt ongeveer 15 minuten rijden tot Fattoria La Vialla en biedt een buffet ontbijt en een zwembad.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig90 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
La Rocca en Comune di Castiglion Fibocchi. Archivio storico zijn circa 3 km afstand en op 4 km afstand van het comfortabele Il Borro Relais & Chateaux.
Vanaf€ 754 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Gasten van het Villa Cassia Di Baccano kunnen gebruik maken van een zwembad met ligstoelen en zonneschermen, of zich laten verwennen in een hammam spa en een kuursalon.
Vanaf€ 173 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed8 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Naar Pieve di San Giustino kan men gemakkelijk lopen, Pieve di San Quirico in Alfiano ligt op ongeveer 3 km.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in San Giustino Valdarno

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in San Giustino Valdarno hebben een centrale ligging?

Onze bezoekers vinden Villa Cassia Di Baccano, beoordeeld met 8.2/10, leuk. Het heeft massage, paardrijden en fietsen en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste 5-sterrenhotels in San Giustino Valdarno?

Het beste is Il Borro Relais & Chateaux beoordeeld met 7.6/10 voor €1965 per nacht met conciërgeservice, massage en fietsen.

Wat zijn de beste romantische hotels in San Giustino Valdarno?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Il Borro Relais & Chateaux beoordeeld met 7.6/10, dat conciërgeservice, massage en fietsen heeft. Het ligt op 3,7 km van Traiana en kost ongeveer €1965 per nacht.

Welke hotels in San Giustino Valdarno zijn goed voor gezinnen?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in San Giustino Valdarno. Villa Cassia Di Baccano (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met massage, paardrijden en fietsen voor €90 per nacht. U kunt ook Il Borro Relais & Chateaux (beoordeling: 7.6/10) voor ongeveer €1965 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt conciërgeservice, massage en fietsen aan.

Welke hotels in San Giustino Valdarno dicht bij Chiesetta di Santa Maria in Campo Arsiccio zijn de beste?

U kunt bij Villa Cassia Di Baccano, beoordeeld met 8.2/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Chiesetta di Santa Maria in Campo Arsiccio. Het biedt massage, paardrijden en fietsen aan.

Wat zijn de beste hotels in San Giustino Valdarno met buitenzwembadden?

Meer dan 68 beoordeling van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in San Giustino Valdarno te kiezen. Misschien vindt u Il Borro Relais & Chateaux beoordeeld met 7.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €1965 per nacht.

Waar logeren in San Giustino Valdarno?

Beste goedkope hotels in San Giustino Valdarno

Levante I is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van San Giustino Valdarno. Levante I ligt op slechts een steenworp afstand van Pieve di San Pietro a Gropina.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de eerste keer in San Giustino Valdarno bent, denk dan aan een verblijf in het centrum in Villa Cassia Di Baccano voor snelle toegang tot een verscheidenheid aan attracties zoals Il Borro Relais & Chateaux. Villa Cassia Di Baccano is een ander goed hotel in het centrum van San Giustino Valdarno, vlakbij Croce del Pratomagno.

U kunt ook Il Borro Relais & Chateaux eens proberen, het ligt dicht bij Croce del Pratomagno en biedt conciërgeservice, massage en fietsen. Het gelegen in de buurt van Chiesetta di Santa Maria in Campo Arsiccio Villa Cassia Di Baccano biedt massage, paardrijden en fietsen.

Luxe en boetiekaccommodatie in San Giustino Valdarno

Bezoekers van San Giustino Valdarno, die op zoek naar een luxe accommodatie zijn, hebben de keuze uit de 3 uitstekende opties zoals Villa La Grotta met een spa-centrum, een kindermenu en paardrijden.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €112, creëert Levante I een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. Er zijn in San Giustino Valdarno 4 B&B's beschikbaar, waaronder Levante I en Levante II. Als u naar San Giustino Valdarno voor een familievakantie gaat, kunt u het beste bij Villa La Grotta, daar treft u tevens een spa-centrum, een kindermenu en paardrijden. Villa La Grotta is een geweldig resort voor reizigers naar San Giustino Valdarno die hun vakantie met een spa-centrum, een kindermenu en paardrijden willen doorbrengen.

Meer zienMinder