Hotels in San Donà di Piave

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in San Donà di Piave van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig314 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Locanda Al Piave S San Donà di Piave is een prestigieus 3-sterren accommodatie gelegen op ongeveer 4 km van Kerk van San Mauro Martyr en binnen 25 minuten loopafstand van Museo della bonifica.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig267 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Parco Fluviale bevindt zich circa 17 minuten wandelen naar het 3-sterren Forte del 48 San Donà di Piave.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig224 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Poli 1898 en Mussetta di Sotto zijn rond 7 minuten wandelen ervan en een wandeling van 7-minuten van het Western Park Hotel Continental.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Poli 1898 en Chiesa di Santa Maria delle Grazie zijn 12 minuten wandelen ervan en op binnen 12 lopen van het Bed & Breakfast Villa Lisetta.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Kristall San Donà di Piave is gelegen 25 minuten wandelen van Museo della bonifica en verwelkomt gasten in een à la carte restaurant.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum
De Chiesa di Santa Maria delle Grazie ligt op slechts een afstand van 3 km en de Museo della bonifica is met de auto in 10 minuten te bereiken.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
Red FeniceBed & Breakfast
8.6
Geweldig53 beoordelingen
Teatro Metropolitano Astra ligt binnen 4 km rijden van het Red Fenice Bed and Breakfast San Donà di Piave, terwijl Museo della bonifica op grofweg 2 km ligt.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
Het onlangs gerenoveerde Ca' Barbieri ligt op maar 10 minuten rijden van de Chiesa di Santa Maria delle Grazie en beschikt over 6 kamers met uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
4.0 km van Stadscentrum
Het Locanda Mirafiori San Donà di Piave is gelegen op circa 2 km afstand van Le Fiere del Rosario en beschikt over een zonnedek en een tuin en een terras bar.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Palazzina Mori - Luxury San Donà di Piave bevindt zich binnen 20-minuten wandelafstand naar Museo della bonifica en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
7.0
Heel goed2 beoordelingen
Kaart
3.6 km van Stadscentrum
De Kerk van San Mauro Martyr is 3 km afstand van het B&B Al Vecio Morer.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
La Stanza Del Relax Hotel San Donà di PiavePension
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in San Donà di Piave

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in San Donà di Piave hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 484 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van San Donà di Piave. Bed & Breakfast Villa Lisetta, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum, biedt gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en een solarium ter plaatse aan. Hotel Forte Del 48 met beoordeling 8.6/10 en Best Western Park Hotel Continental, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in San Donà di Piave?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Kristall, beoordeeld met 5.6/10, dat €53 per nacht kost en gratis parkeren, huishouden en een fotokopieerapparaat aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in San Donà di Piave zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Hotel Forte Del 48 beoordeeld met 8.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat 24-uurs receptie, huishouden en een kindermenu aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €81 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hotel Kristall en Red Fenice.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in San Donà di Piave?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in San Donà di Piave. Best Western Park Hotel Continental (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, parkeerservice en een vergaderruimte voor €90 per nacht. U kunt ook Hotel Locanda Al Piave (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €86 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een kindermenu aan.

Welke hotels in San Donà di Piave dicht bij MUB - Museo della Bonifica zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersHotel Forte Del 48 (beoordeling: 8.6/10) leuk. Het biedt 24-uurs receptie, huishouden en een kindermenu aan en ligt op 15 minuten lopen van MUB - Museo della Bonifica. U kunt ook Best Western Park Hotel Continental met beoordeling 8.2/10 voor ongeveer €90 per nacht. Het ligt op 1,3 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie en een wasserij aan.

Waar logeren in San Donà di Piave?

Beste goedkope hotels in San Donà di Piave

Als u over niet al te groot budget voor vakantie in San Donà di Piave beschikt, dan verdient het 3-sterren Hotel Kristall in San Donà di Piave zeker uw aandacht.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 3-sterren Hotel Forte Del 48 met gratis self-service parkeerplaatsen en een bubbelbad de ideale keuze. Het gelegen nabij Le Fiere del Rosario Locazione Turistica Le Margherite is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in San Donà di Piave

Best Western Park Hotel Continental is een 4-sterren luxe hotel op 0.9 km van Ponte della Vittoria, dat over gratis prive parkeerplaatsen, een dakterras en wandelen beschikt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Om uw gezin van een leuke vakantie in San Donà di Piave te verzekeren boek dan Red Fenice nabij Stadio Armando Picchi, een kindvriendelijk hotel met gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en fietsen.

Meer zienMinder