Hotels in Saltusio

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saltusio van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Saltauserhof Saltusio is op slecht 7 km afstand van Kasteel Thurnstein te vinden en biedt 50 kamers, een Turks bad, een infrarode cabine en een bubbelbad aan.
Vanaf€ 263 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het Pension St. Ursula Saltusio is op 45 km van de luchthaven Bolzano en slechts 10 minuten wandelen naar de Passerheim bushalte.
Vanaf€ 138 /nachtSelecteren
9.2
Perfect5 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Maiser Waalweg ligt op amper 5 minuten wandelen vanaf het 3-sterren Alpenhof Lodge Saltusio en Schloss Schenna ligt op slechts 4 km rijden naar de accommodatie.
Vanaf€ 173 /nachtSelecteren
9.0
Perfect7 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Appartement Riederhof is op 45 km van de luchthaven Bolzano en op 5-minuten loopafstand tot de Passerheim bushalte.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Golf Club Passeier Merano ligt op afstand van 4 km van het Panorama Residence Saltauserhof Resort Saltusio en Maiser Waalweg ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 314 /nachtSelecteren
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Hirzer S Saltusio biedt een zwembad en 8 kamers en ligt op afstand van 7 km van Kasteel Thurnstein.
Vanaf€ 165 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig3 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Pension Sonnegg is op 45 km van de luchthaven Bolzano en 5 minuten loopafstand naar de Saltaus - Saltusio bushalte.
Vanaf€ 172 /nachtSelecteren
Hotel SonnenalmHotel
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het Sonnenalm Saltusio bevindt zich op ongeveer 7 km van het Castle Tyrol South Tyrolean Museum of Culture and Provincial History en beschikt over een binnenzwembad met een Finse sauna, een overdekt zwembad en een wellness faciliteit.
Vanaf€ 288 /nachtSelecteren
Apfelhotel Torgglerhof SaltusioHotel
9.0
Perfect5 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Er zijn een traditionele Hammam, een bubbelbad en saunafaciliteiten in het Apfelhotel Torgglerhof, en sommige van de 21 kamers bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 601 /nachtSelecteren
Quellenhof See Lodge SaltusioResort
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Het Quellenhof See Lodge met een hammam spa bevindt zich op ongeveer 45 km van de luchthaven Bolzano.
Vanaf€ 1 078 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saltusio

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Saltusio zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 6 aabiediengen in het centrum van Saltusio. We raden Alpenhof Lodge als het beste hotel met Turkse stoombaden, een spa-centrum en massage, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum.

Welke hotels voor koppels in Saltusio zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Hotel Saltauserhof (beoordeling: 9.2/10) biedt kamers met een TV, kabelzenders en een balkon aan. Reizigers vinden ook fietsverhuur en fietsgebruik leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Saltusio?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Hotel Saltauserhof (beoordeling: 9.2/10) naast Passer is een kindvriendelijk hotel dat huishouden, een businesscentrum en een sportschool heeft. Reizigers kunnen ook van een spa-centrum, een infrarood cabine en een hottub genieten

Waar logeren in Saltusio?

Beste goedkope hotels in Saltusio

Goede budgetaccommodaties in Saltusio zijn onder andere Pension St. Ursula en Appartement Riederhof. Appartements Pixner is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Passer, zoals het voordelige Pension St. Ursula met de prijs vanaf €108.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u het beste uit uw reis naar Saltusio wilt halen, kies dan voor het gelegen in het stadscentrum Hotel Pension Sonnegg, waar u tevens van een zonnedek, een wellnesscentrum en massage kun genieten. Alpenhof Lodge is nog één 3-sterren hotel in het stadscentrum dat tevens over Turkse stoombaden, een spa-centrum en massage beschikt.

Overweeg een verblijf aan Hotel Pension Sonnegg, waar u op 5 minuten loopafstand van Maiser Waalweg bent. Er zijn verschillende goede hotels nabij Maiser Waalweg, waaronder Hotel Pension Sonnegg en Alpenhof Lodge.

Luxe en boetiekaccommodatie in Saltusio

Voor een luxe verblijf in Saltusio maakt u een reservering bij Hotel Saltauserhof voorzien van huishouden, een businesscentrum en een sportschool.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Haslingerhof is een budgetvriendelijk appartement in Saltusio, ook dicht bij Lago del Bosco. Er zijn 9 B&B mogelijkheden in Saltusio, waaronder Haslingerhof en Strickerhof - Appartment 3. Als u in Saltusio voor zaken bent, boek dan Pension St. Ursula met een golfbaan, een zonnedek en krantenservice. Hotel Saltauserhof is een populair resort met huishouden, een businesscentrum en een sportschool voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder