Hotels in Salorno

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Salorno van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig123 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Museo retico is op circa 1 km verderop en Centro storico ligt op 3 km verder.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig132 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Albergo Gasthof Salurn ligt op slechts 5 loopafstand van Chiesa di Sant'Andrea en op minder dan 4 km afstand van Fennberger See en beschikt over een terras en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed17 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Giardino di Sculture is op op ongeveer 25 minuten lopen naar een pension, terwijl de luchthaven Bolzano is 35 km ervandaan.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig24 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt op 3 km afstand van het centrum van de stad en beschikt over 35 kamers en een seizoensgebonden buitenzwembad.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
In het Grunwald wordt dagelijks Italiaans ontbijt geserveerd.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig9 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Alois Lageder en haderburg zijn respectievelijk slechts 4 km verderop en alleen 3 km van het B&B Klammhof Panorama Salorno gelegen.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Salorno

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Salorno hebben een centrale ligging?

Kies uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Salorno. Comfort Hotel Erica, gelegen in het centrum van Salorno, beoordeeld met 8.2/10, biedt een balkon, een zitruimte en geluiddichte ramen samen met geweldige service aan.

Welke top hotels in Salorno zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Albergo Gasthof Salurn, beoordeeld met 7.6/10, dat €104 per nacht kost en gratis parkeren, ledikanten en een kindermenu aanbiedt. Een ander aanbevolen hotel is Comfort Hotel Erica met beoordeling 8.2/10, dat €88 per nacht kost. Het biedt een balkon, een zitruimte en geluiddichte ramen in de kamers aan.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Salorno?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Albergo Gasthof Salurn beoordeeld met 7.6/10, dat gratis parkeren, ledikanten en een kindermenu heeft. Het ligt op 7 km van Val di Cembra en kost ongeveer €104 per nacht.

Welke hotels in Salorno naast haderburg zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersComfort Hotel Erica (beoordeling: 8.2/10) leuk. Het biedt 24-uurs receptie, een businesscentrum en een fotokopieerapparaat aan en ligt op 10 minuten lopen van haderburg.

Waar logeren in Salorno?

Beste goedkope hotels in Salorno

Het budgetvriendelijke 3-sterren Comfort Hotel Erica is een ideaal verblijf in Salorno voor gasten die graag geld willen besparen. Albergo Gasthof Salurn is een hotel van de economy class, gelegen op nog geen 0,5 km van het stadscentrum. Comfort Hotel Erica is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Museo retico, dat kamerprijzen vanaf €88 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het uw eerste bezoek aan Salorno is, zal een hotel als Comfort Hotel Erica of Albergo Gasthof Salurn in het bruisende centrum van de stad u een goede toegang geven tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Albergo Gasthof Salurn ligt op minder dan 650 meter van het centrum en biedt gratis parkeren, ledikanten en een kindermenu.

Comfort Hotel Erica op 10 minuten lopen van het centrum van de stad met een scala aan bezienswaardigheden kan een interessante optie zijn voor mensen die graag in de buurt van haderburg willen verblijven. Reizigers, die op zoek zijn naar accommodatie in Salorno in de buurt van haderburg, kunnen denken aan een verblijf in Jugendhaus Dr. Josef Noldin, een vriendelijk hostel met gratis parkeren, een speelzaal en tafeltennis.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Atl Agriturismo biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis parkeren, wandelen en fietsen. Als u in Salorno op zakenreis bent, heeft u misschien een zakenhotel nodig zoals Comfort Hotel Erica met 24-uurs receptie, een businesscentrum en een fotokopieerapparaat. Comfort Hotel Erica is een populaire badplaats die ook 24-uurs receptie, een businesscentrum en een fotokopieerapparaat biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Salorno te hebben verkend.

Meer zienMinder