Hotels in Ronzone

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ronzone van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Het Affittacamere Villa Belfiore Ronzone ligt 7 km afstand van Museo Provinciale del Vino en beschikt over een grote tuin en een golfbaan.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Een verblijf in het intieme Orso Grigio betekent dat u zich binnen ongeveer 10 minuten rijden van Mendelpas bevindt, terwijl u van een seizoensgebonden buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Regina Del Bosco Ronzone kijkt uit over de berg en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig3 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen tijdens hun verblijf in Ronzone genieten van fitnesslessen, een bubbelbad en een tuin en een schattig uitzicht in het 3-sterren Hotel & Appartamenti Al Larice.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Villa Argentina heeft kamers met uitzicht op de berg en ligt op binnen 10 minuten loopafstand van Giardino della Rosa.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Wellness E Resort Stella Delle AlpiHotel
7.8
Heel goed30 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het gezellige 3-sterren Wellness E Resort Stella Delle Alpi beschikt over saunafaciliteiten en een overdekt zwembad, terwijl Giardino della Rosa op minder dan 5 minuten wandelen ervandaan ligt.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ronzone

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Ronzone zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 40 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Ronzone. Een van de beste hotels in het centrum van Ronzone is Villa Orso Grigio beoordeeld 8.2/10 vanaf €92 per nacht.

Welke top hotels in Ronzone zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Affittacamere Villa Belfiore, beoordeeld met 9.4/10, dat €103 per nacht kost en een golfbaan, huishouden en skiën aanbiedt.

Wat zijn de beste 5-sterrenhotels in Ronzone?

Het beste is Villa Orso Grigio beoordeeld met 8.2/10 voor €375 per nacht met sneeuwskiën, wandelen en paardrijden.

Welke boetiekhotels in Ronzone zijn de beste?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Villa Orso Grigio, beoordeeld met 8.2/10, tegen €375 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Ronzone?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Villa Orso Grigio, beoordeeld met 8.2/10, dat sneeuwskiën, wandelen en paardrijden heeft. Het is op 900 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €375 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Ronzone?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Ronzone. Affittacamere Villa Belfiore (beoordeling: 9.4/10): een familiehotel met een golfbaan, huishouden en skiën voor €103 per nacht.

Waar logeren in Ronzone?

Beste goedkope hotels in Ronzone

Als u een budgethotel in Ronzone nodig heeft, heeft Affittacamere Villa Belfiore goedkope kamers voor €104 per nacht. Affittacamere Villa Belfiore is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 850 meter van het hart van Ronzone. Affittacamere Villa Belfiore is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 3,5 km van Castle Vasio.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u het beste uit uw reis naar Ronzone wilt halen, kies dan voor het gelegen in het stadscentrum Villa Orso Grigio, waar u tevens van sneeuwskiën, wandelen en paardrijden kun genieten. Villa Orso Grigio is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten sneeuwskiën, wandelen en paardrijden aanbiedt.

Selecteer een hotel nabij Giardino della Rosa, zoals Villa Orso Grigio met een kamerprijs van €377 per nacht. Wilt u in de buurt van Giardino della Rosa verblijven, overweeg dan Villa Recla.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ronzone

Reizigers die op zoek zijn naar luxe hotels in Ronzone zullen dol zijn op Villa Orso Grigio, op 10 minuten lopen van het stadscentrum. Het 5-sterren Villa Orso Grigio is een boetiekhotel in Ronzone dat sneeuwskiën, wandelen en paardrijden biedt. Villa Orso Grigio is een 5-sterren hotel, gelegen op circa 900 meter van het centrum van Ronzone, dat zijn gasten met sneeuwskiën, wandelen en paardrijden verwelkomt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Ronzone te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Villa Recla of Pisolo Cottage. B&B's in Ronzone zijn onder andere Villa Recla en Pisolo Cottage. Bekijk de familiehotels van Ronzone, er zijn er 3 kindvriendelijke accommodaties waaronder Affittacamere Villa Belfiore en Hotel Villa Argentina. Wellness E Resort Stella Delle Alpi is een populaire badplaats die ook bowlen, mini-golf en een fotokopieerapparaat biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Ronzone te hebben verkend.

Meer zienMinder