Hotels in Procchio (Isola d'Elba)

Bekijk 16 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Procchio (Isola d'Elba) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-16 van 16
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren La Perla Del Golfo is gesitueerd binnen 600 meter loopafstand van Salotto di Procchio en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig227 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het elegante Brigantino is op ongeveer 8 minuten wandelafstand van Strand van Procchio gesitueerd en kan tennis en bocce regelen op slechts 25 loopafstand van Biodola-strand.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Monna Lisa Procchio is een rustig 3-sterren accommodatie gelegen op minder dan 4 km afstand van Nationaal park Toscaanse Archipel en op ongeveer 2 km rijden naar Biodola-strand.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Villacolle Procchio is gevestigd op minder zo'n dan 10 minuten rijden van Aquarium van Elba en op minder zo'n dan 10 minuten rijden naar Biodola-strand.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Desiree Procchio is gelegen ongeveer 10 minuten rijden naar Biodola-strand en beschikt over een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 252 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig145 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Del Golfo Procchio is gesitueerd op slechts 4 km rijden naar Nationaal park Toscaanse Archipel en biedt gasten een zwembad en een sportschool aan.
Vanaf€ 259 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Strand van Procchio is op 25 loopafstand van een hotel, terwijl de luchthaven Marina di Campo is 10 km ervandaan.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Delfino ligt ongeveer 10 minuten rijden van Sporting Life Beach Procchio en op slecht 4 km van Nationaal park Toscaanse Archipel en beschikt over een privé strandgedeelte en een terras.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
Elbamar ProcchioAparthotel
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Elbamar Procchio Aparthotel is op slechts 600 meter ver van Salotto di Procchio gelegen en beschikt over 14 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
De kamers van het Villa Cecilia - Appartamenti liggen op een 4 km van het Nationaal park Toscaanse Archipel en bieden uitzicht op de zee.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
B&B La Casa Degli UliviBed & Breakfast
8.2
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
De kamers van het B&B La Casa Degli Ulivi Procchio kijken uit op de tuin en er is ook een zwembad op het terrein.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Residence Napoleon is op 5 km van de luchthaven Marina di Campo en circa 10 minuten wandelen van de Procchio bushalte.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Residence Le Mimose ligt binnen 9 minuten te voet van Strand van Procchio en beschikt over een speelgedeelte en een tuin.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
Hotel Edera Procchio Hotel
8.8
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een buffet ontbijt en genieten van een bezoek aan het Aquarium van Elba, dat zich op op nog geen 2 km afstand van het huisdiervriendelijke Edera bevindt.
Vanaf€ 303 /nachtSelecteren
Albergo Dei 10 ColoriHotel
8.6
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Aquarium van Elba en Salotto di Procchio zijn respectievelijk op ongeveer 3 km en in de onmiddellijke nabijheid van het 2-sterren Albergo Dei 10 Colori gelegen.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
Il Roseto Aparthotel Procchio Aparthotel
8.2
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Il Roseto Aparthotel is gelegen in de buurt van een strand gebied van Procchio op afstand van circa 2 km afstand van Aquarium van Elba.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Procchio (Isola d'Elba)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Procchio (Isola d'Elba) in de buurt van de luchthaven Marina di Campo?

Er zijn 27 hotels om uit te kiezen, als u de luchthaven Marina di Campo in de buurt nodig hebt. Andere topaccommodaties in dit gebied zijn Hotel Hermitage, Hotel Select en Hotel Barcarola 2.

Welke hotels in Procchio (Isola d'Elba) hebben een centrale locatie?

Kies uw perfecte hotel onder 10 aabiediengen in het centrum van Procchio (Isola d'Elba). We raden Hotel Edera als het beste hotel met gratis parkeren, huishouden en kindermaaltijden, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum. Hotel Delfino, Hotel Desiree en Hotel Valle Verde zijn ook gechikt voor een aangenaam verblijf.

Welke top hotels in Procchio (Isola d'Elba) zijn goedkoop?

Meer dan 27 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Procchio (Isola d'Elba) te kiezen. Residence Napoleon met beoordeling 7.8/10 is een geweldige keuze, omdat het gratis parkeren, 24-uurs receptie en conciërgeservice samen met 24-uurs receptie, een stomerij en huishouden aanbiedt. Hotel Valle Verde is ook een goede keuze met beoordeling 6.8/10 voor €114 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Procchio (Isola d'Elba)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 11 aanbiedingen voor koppels. Andere top opties zijn Residence Napoleon, Monna Lisa en Albergo Le Briciole.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Procchio (Isola d'Elba)?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 8 aanbiedingen in Procchio (Isola d'Elba). Monna Lisa (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, huishouden en kindermaaltijden voor €161 per nacht. Hotel Desiree, beoordeeld met 8.0/10, is ook een goede optie met 24-uurs receptie, medische dienst en een videoprojector. U kunt een rookvrije, klassieke en design kamer voorzien van airconditioning, wi-fi en een TV voor ongeveer €400 per nacht boeken.

Wat zijn de beste hotels in Procchio (Isola d'Elba) met buitenzwembadden?

Volgen 327 beoordelingen zijn er 5 hotels met buitenzwembadden in Procchio (Isola d'Elba). Een van de beste opties is Hotel Brigantino (beoordeling: 7.6/10) met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en huishouden. Het ligt op 4,6 km van Capo D'Enfola. U kunt een moderne en luchtgekoelde kamer voor ongeveer €187 per nacht boeken. Hotel Desiree (beoordeling: 8.0/10) is een andere goede optie met pendeldienst, conciërgeservice en fietsverhuur. Bezoekers kunnen van fitnesslessen en een sportschool in een gezondheidsclub en een welnesscentrum genieten. Andere top accommodaties zijn Residence Napoleon en Hotel La Perla Del Golfo.

Waar logeren in Procchio (Isola d'Elba)?

Beste goedkope hotels in Procchio (Isola d'Elba)

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Residence Villa Cecilia met een vanaf-prijs van 71€ per kamer. Appartamenti Napoleon is een budgethotel op 10 minuten lopen van het centrum. Locazione Turistica Colle Procchio is een betaalbaar appartement op slechts 20 minuten rijden van Spiaggia di Pareti.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van de stad zijn er 4 hotels waaronder Elbamar Procchio en Hotel La Perla Del Golfo. Desiree is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.6 km van het stadscentrum.

U kunt overwegen om Hotel Del Golfo te boeken, het ligt op circa 450 meter van Chiesa Cuore Immacolato di Maria e San Filippo Neri en beschikt over een golfbaan, een bubbelbad en een zonnedek.

Luxe en boetiekaccommodatie in Procchio (Isola d'Elba)

Appartamento Mandarino is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 93€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Hotel Valle Verde is een 3-sterren hotel nabij Monte Capanne, dat de faciliteiten voor gezinnen en kinderen biedt, evenals een bubbelbad, een dakterras en een seizoensgebonden buitenzwembad. Albergo Le Briciole is een populair resort met duiken en kanoën voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder