Hotels in Pomonte

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Pomonte van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Sardi is binnen 7 km rijden van Villaggio di Sant'Andrea gelegen en biedt een à la carte restaurant, duiken, kanoën en wandelen voor sportliefhebbers.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Corallo, gelegen op ongeveer 6 minuten wandelafstand van het Strand van Pomonte, beschikt over 10 kamers, een terras, een gemeenschappelijke salon en een tuin.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig45 beoordelingen
Het Appartamenti - Villa Mare Pomonte ligt op slecht 4 km afstand van Seccheto Beach en beschikt over een terras en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Gelegen binnen een 5-minuut wandeling van Spiaggia di Pomonte, het 3-sterren L'Ogliera biedt 20 kamers.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Pomonte

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Pomonte hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 24 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Pomonte. We raden Hotel Sardi als het beste hotel met gratis parkeren, een zonneterras en pendeldienst, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum. Appartamenti - Villa Mare met beoordeling 8.4/10 en Hotel Corallo, beoordeeld met 7.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Pomonte zijn de populairste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Pomonte. Hotel Corallo met beoordeling 7.6/10 is een goede optie, gelegen op 4,7 km van Patresi Beach. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een zonneterras, een solarium en een bubbelbad profiteren. Reizigers vinden ook uitstekende service leuk. Een andere optie is Appartamenti - Villa Mare beoordeeld met 8.4/10 voor €50 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Pomonte zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Corallo, beoordeeld met 7.6/10, dat een zonneterras, een solarium en een bubbelbad heeft. Het is op 350 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €102 per nacht.

Waar logeren in Pomonte?

Beste goedkope hotels in Pomonte

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Hotel Sardi als u op een budget reist maar graag van gratis parkeren, een zonnedek en snorkelen wilt kunnen genieten. Hotel Sardi is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 650 meter van het hart van Pomonte. L'Ogliera Appartamenti Dell'Aia in Pomonte biedt een comfortabel en redelijk geprijsd verblijf in de buurt van Strand van Pomonte, op 250 meter van het stadscentrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wie voor het eerst naar Pomonte reist kan het beste een accommodatie uit de 3 comfortabele hotels dicht bij het stadscentrum kiezen, bijvoorbeeld, Hotel Corallo of Hotel Sardi. Om de bruisende sfeer van Pomonte te beleven, overweeg een hotel als Hotel Sardi in het hart van de stad te boeken.

Kies een hotel naast Strand van Pomonte, zoals Hotel Sardi en Hotel Corallo, op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Selecteer een hotel dat naast Strand van Pomonte ligt, zoals het 3-sterren Hotel Sardi.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Pomonte bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Casa La Palma. Casa La Palma is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0.4 km van het centrum van Pomonte ligt. Als u voor zaken naar Pomonte komt, zijn er verschillende accommodatieopties zoals Hotel Sardi en Rta Villa Mare. Hotel Corallo is een populair resort met een zonneterras, een bubbelbad en windsurfen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder