Hotels in Polcenigo

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Polcenigo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig23 beoordelingen
Het B&B La Casa Di Elsa Polcenigo kijkt uit over de tuin en verwelkomt gasten met een buffet ontbijt.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Palazzo Scolari Bed and Breakfast Polcenigo ligt op een steenworp afstand van Coltura en ook in de buurt van Parco Naturalistico di San Floriano.
Vanaf€ 153 /nachtSelecteren

Waar logeren in Polcenigo?

Beste goedkope hotels in Polcenigo

Er zijn verschillende goede opties voor een econome reiziger naar Polcenigo, zoals B&B La Casa Di Elsa of Albergo Rurale Parco Di San Floriano. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij B&B La Casa Di Elsa in het centrum van Polcenigo hebben. Gelegen nabij Castello di Polcenigo B&B La Casa Di Elsa is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €100.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u voor het 3-sterren Palazzo Scolari kiest, bent u binnen een wandeling van 10 minuten in het centrum van Polcenigo. Albergo Diffuso C. Zoldan en Albergo Diffuso Casa Blas zijn twee fijne appartementen op 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Gran Calma Agri B&B is een goede accommodatie in de buurt van het centrum, op loopafstand van Source of the Gorgazzo. Om het meeste uit uw verblijf in Polcenigo te halen, reserveer een kamer in het 3-sterren Palazzo Scolari, dat dicht bij attracties zoals Sito UNESCO Palafitticolo di Palù di Livenza ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Residenza Dei Tolomei is gevestigd op loopafstand van Sito UNESCO Palafitticolo di Palù di Livenza en op 10 minuten lopen van het centrum van Polcenigo. Albergo Diffuso P.Lacchin is een B&B accommodatie op ongeveer 0,8 km van het stadscentrum, die huishouden, ledikanten en boodschappen dienst biedt. Als u in Polcenigo voor zaken bent, kunt u het beste bij B&B La Casa Di Elsa verblijven, een zakenhotel met gratis parkeren en ledikanten. B&B La Casa Di Elsa is een populaire badplaats die ook gratis parkeren en ledikanten biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Polcenigo te hebben verkend.

Meer zienMinder