Hotels in Oderzo

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Oderzo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
zo, 16 jun
-
Uitcheckdatum
ma, 17 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
zo, 16 jun
-
Uitcheckdatum
ma, 17 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
zo, 16 jun
-
Uitcheckdatum
ma, 17 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Museo civico archeologico Eno Bellis ligt op ongeveer 6 minuten lopen van het huisdiervriendelijke Primhotel en Pinacoteca Civica Alberto Martini ligt op 6 minuten van de accommodatie.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
Postumia Hotel Design OderzoHotel
8.4
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Postumia Hotel Design is op 35 km van de luchthaven Venetië-Treviso en 5 van de Oderzo - Autostazione bushalte.
Vanaf€ 187 /nachtSelecteren
Country Hotel Al GalloHotel
8.2
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Chiesa di Santa Maria Maddalena bevindt zich ongeveer 20 minuten loopafstand vandaan, terwijl Centro Storico di Oderzo op ongeveer 20 minuten wandelen vandaan ligt.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Hotel Villa Dei Carpini OderzoHotel
8.4
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Duomo San Giovanni Battista Oderzo ligt binnen 20-minuten loopafstand van het huisdiervriendelijke Villa Dei Carpini en Chiesa di Santa Maria Maddalena ligt binnen 25 minuten wandelafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 218 /nachtSelecteren
Hotel Ristorante Gran Casa OderzoHotel
8.4
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Ristorante Gran Casa ligt nog geen 5 minuten wandelen van Chiesa di Santa Maria Maddalena en biedt Italiaanse gerechten die worden geserveerd in het à la carte restaurant.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
Ristorante Locanda DussinBed & Breakfast
8.4
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
Gelegen naast Chiesa di Santa Maria Maddalena, bestaat de locatie uit 8 kamers met stadszichten.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
B&B Ca-Casoni OderzoBed & Breakfast
8.2
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het B&B Ca-Casoni is op 35 km van de luchthaven Venetië-Treviso en op 5 minuten lopen naar de Oderzo - Autostazione bushalte.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Hotel Ristorante Al Gallo OderzoHotel
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Oderzo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Oderzo hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 32 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Oderzo. Postumia Hotel Design, beoordeeld met 7.2/10 is het beste hotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en ledikanten, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Primhotel met beoordeling 7.6/10 en Hotel Ristorante Gran Casa, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Oderzo?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Oderzo. Country Hotel Al Gallo met beoordeling 7.4/10 is een geweldige keuze, omdat het gratis parkeren, een golfbaan en huishouden samen met 24-uurs receptie en fietsverhuur aanbiedt. Ristorante Locanda Dussin is ook een goede keuze met beoordeling 9.6/10 voor €93 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Oderzo zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Hotel Villa Dei Carpini beoordeeld met 8.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat ledikanten, strijken en een zwembad aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €142 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Oderzo?

Country Hotel Al Gallo (beoordeling: 7.4/10) biedt gratis parkeren, een golfbaan en huishouden aan. Het ligt 1,7 km van Duomo San Giovanni Battista Oderzo. Gasten kunnen van Japanse keuken, Aziatische keuken en Chinese keuken bij Ruixian Sushi restaurant genieten.

Welke hotels in Oderzo niet ver van Parcheggio Esterno Brandolini Rota zijn de beste?

Er zijn 3 aanbiedingen. Selecteer een hotel niet ver van Parcheggio Esterno Brandolini Rota, zoals Primhotel, gelegen binnen 10 minuten lopen. Deze accommodatie heeft een golfbaan, pendeldienst en een stomerij en biedt kamers vanaf €55 per nacht.

Waar logeren in Oderzo?

Beste goedkope hotels in Oderzo

Voor de budgetreiziger is Hotel Ristorante Gran Casa in Oderzo een goede keuze. Hotel Ristorante Gran Casa is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 800 meter van het hart van Oderzo. Gelegen nabij Area del Foro Romano e Domus di Via Mazzini Hotel Ristorante Gran Casa is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €73.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Oderzo zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Hotel Ristorante Gran Casa, een platteland locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Primhotel is een 4-sterren accommodatie, gelegen op loopafstand van 10 minuten van het drukke stadscentrum.

U kunt ook verblijven in het 4-sterren Postumia Hotel Design, dat dicht bij Santa Maria Maddalena ligt. Wanneer u voor een hotel zoals Postumia Hotel Design of Hotel Ristorante Gran Casa kiest, kunt u gemakkelijk Oderzo verkennen en Santa Maria Maddalena bezoeken.

Luxe en boetiekaccommodatie in Oderzo

Bij de luxe hotels in het centrum van Oderzo behoren onder andere de 4-sterren Postumia Hotel Design en Primhotel.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Il Nido Di Rondine boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor €56 per nacht. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Il Nido Di Rondine met vanaf-prijs van €56 per kamer. Als u een zakenhotel in Oderzo wilt, kiest u voor het 3-sterren Hotel Ristorante Gran Casa, dat een scala aan zakelijke faciliteiten biedt. Voor een ontspannen vakantie kunt u een resort hotel in de buurt van Parcheggio Esterno Brandolini Rota boeken, zoals Primhotel of Postumia Hotel Design.

Meer zienMinder