Hotels in Nebida

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Nebida van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Guest House Bellavista met uitzicht op de zee ligt binnen ongeveer 5 minuten lopen van Il Belvedere di Nebida.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
B&B Pedra RubiaBed & Breakfast
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Naar Santa Barbara kan men gemakkelijk lopen, Pan di Zucchero ligt binnen ongeveer 9 minuten lopen.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
La Vecchia Montagna B&BBed & Breakfast
8.2
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het La Vecchia Montagna B&B Nebida bevindt zich op afstand van circa 7 km afstand van Antica Tonnara di Porto Paglia en biedt een Italiaans ontbijt.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Nebida

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Nebida hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 18 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Nebida. B&B Pedra Rubia met gratis prive parkeerplaatsen, een picknickplaats en pendeldienst is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Nebida zijn de beste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Nebida. Een van de beste goedkope hotels is La Vecchia Montagna B&B, beoordeeld met 7.8/10, dat €58 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen en boodschappen dienst aanbiedt. B&B Pedra Rubia, dat €81 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis prive parkeerplaatsen, een picknickplaats en pendeldienst met beoordeling 8.0/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Nebida zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. B&B Pedra Rubia beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een picknickplaats en pendeldienst aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €81 per nacht boeken.

Welke hotels in Nebida naast Laveria Lamarmora-mijn zijn de beste?

U kunt ook B&B Pedra Rubia met beoordeling 8.0/10 voor ongeveer €81 per nacht. Het ligt op 1 km van de bezienswaardigheid en biedt pendeldienst, rondleidingservice en fietsverhuur aan.

Waar logeren in Nebida?

Beste goedkope hotels in Nebida

Een budgetbewuste reiziger heeft keuze uit een lijst van matig geprijsde hotels in Nebida, waaronder B&B Pedra Rubia en Guest House Bellavista. In het centrum van Nebida vindt u tal van budgethotels, zoals B&B Pedra Rubia en Guest House Bellavista, die op 10 minuten loopafstand van Pan di Zucchero liggen. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Lovely House, gelegen op 5 minuten lopen van Giardino belvedere di Nebida.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u niet van plan bent om een auto te huren tijdens uw verblijf in Nebida, boek dan een hotel in het centrum van de stad, bijvoorbeeld B&B Pedra Rubia of Guest House Bellavista. Om de bruisende sfeer van Nebida te beleven, overweeg een hotel als Guest House Bellavista in het hart van de stad te boeken.

Kies een hotel naast Il Belvedere di Nebida, zoals B&B Pedra Rubia en Guest House Bellavista, op loopafstand van 10 minuten ervandaan. B&B Pedra Rubia is een 3-sterren accommodatie in de buurt van Laveria Lamarmora-mijn in Nebida.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die in hun eigen appartementen willen verblijven, biedt Lovely House budgetaccommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en ledikanten. Nebida heeft 17 B&B aanbiedingen, waaronder Lovely House en Casa Del Minatore waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Als u een zakenhotel in Nebida wilt, kiest u voor het 3-sterren B&B Pedra Rubia, dat een scala aan zakelijke faciliteiten biedt. Guest House Bellavista wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Nebida, dat huishouden en ledikanten biedt.

Meer zienMinder