Hotels in Montignoso

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Montignoso van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt bij Castello Aghinolfi en Tyrrhenische zee, op afstand van slechts 1.5 km van Ranch Arcobaleno.
Vanaf€ 253 /nachtSelecteren
Casa Bacli' - Il SoleBed & Breakfast
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Casa Bacli' - Il Sole Bed and Breakfast Montignoso is gesitueerd op ongeveer 10 minuten naar de Museo della Linea Gotica en beschikt over een terras, een picknickplaats en een tuin.
Vanaf€ 171 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Villa Gilda Relax & Living heeft 6 kamers met uitzicht op de zee en ligt op 25 wandelafstand van de Kathedraal van Massa.
Vanaf€ 377 /nachtSelecteren
B&B Alle Tre RoseBed & Breakfast
8.4
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het Alle Tre Rose Montignoso ligt op afstand van circa 4 km van Castello Aghinolfi en biedt accommodatie met een een bagageopslag en een kapper aan.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig35 beoordelingen
De grootste optie:
4 volwassenen
1 slaapkamer
2 bedden
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het rookvrije Aurelia Rta Detta Il Cascinale Aparthotel is gesitueerd ongeveer 15 minuten loopafstand van Castello Aghinolfi en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Tenuta Zamparina is gevestigd op 10 minuten loopafstand van Centro di Documentazione Sulla Linea Gotica en op ongeveer 15 minuten rjden van Forte Lorenese.
Vanaf€ 324 /nachtSelecteren
La Casa Gialla MontignosoBed & Breakfast
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het La Casa Gialla Bed and Breakfast Montignoso ligt op nog geen 6 km afstand van de Forte Lorenese en beschikt over een terras, een speelgedeelte en een tuin voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
B&B Magnolia MontignosoBed & Breakfast
8.4
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Castello Aghinolfi en Forte Lorenese zijn respectievelijk 2 km hiervandaan en op ongeveer 3 km afstand van het B&B Magnolia Montignoso gelegen.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
Colori Della Versilia MontignosoBed & Breakfast
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
In het Colori Della Versilia wordt dagelijks Italiaans ontbijt geserveerd.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Montignoso

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Montignoso hebben een centrale locatie?

Villa Gilda Relax & Living, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum, biedt een zonneterras, een golfbaan en kindermaaltijden ter plaatse aan.

Welke top hotels in Montignoso zijn goedkoop?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 5 aanbiedingen in Montignoso. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Giulio Cesare, beoordeeld met 9.6/10, dat €120 per nacht kost en 24 uur bewakingsdienst, fitnesslessen en dagelijkse boodschappen dienst aanbiedt. Aurelia Rta Detta Il Cascinale is ook een goede keuze met beoordeling 7.0/10 voor €88 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Montignoso?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze klanten is Hotel Giulio Cesare (beoordeling: 9.6/10). Het ligt op 7 km van Kathedraal van Pietrasanta en biedt airconditioning, wi-fi en een balkon in de kamers voor ongeveer €120 per nacht aan.

Welke hotels in Montignoso zijn goed voor gezinnen?

Voor diegenen, die op zoek zijn naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 3 opties aan. Hotel Giulio Cesare (beoordeling: 9.6/10): een familiehotel met 24 uur bewakingsdienst, fitnesslessen en dagelijkse boodschappen dienst voor €120 per nacht.

Welke hotels in Montignoso vlakbij Castello Aghinolfi zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenAurelia Rta Detta Il Cascinale (beoordeling: 7.0/10) leuk. Het biedt een zwembad, ledikanten en boodschappen dienst aan en ligt op 15 minuten lopen van Castello Aghinolfi.

Waar logeren in Montignoso?

Beste goedkope hotels in Montignoso

Budgetreizigers zullen er 4 betaalbare hotels in Montignoso vinden, waaronder B&B Alle Tre Rose en B&B Magnolia. Locazione Turistica Casa Del Freo ligt op slechts een steenworp afstand van Sant'Anna di Stazzema.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de lange ritten naar het centrum van de stad te vermijden boekt u Villa Gilda Relax & Living, een luxe accommodatie met een sauna, een golfbaan en een zonnedek, die 850 meter verderop ligt. Il Bottaccio is een 5-sterren hotel met een binnenzwembad, een golfbaan en een patio, gelegen temidden van de drukte van het centrum van Montignoso.

Als u in de nabijheid van Castello Aghinolfi di Montignoso wilt verblijven kunt u een kamer bij Agriturismo Karma boeken. Als u graag de sfeer van Montignoso wilt ervaren, kies dan voor een appartement in de buurt van Castello Aghinolfi di Montignoso, zoals Locazione Turistica Appartamento Vittorio.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u naar Montignoso voor zakelijke doeleinden reist, kan het centraal gelegen Apartment Via San Rocco - 2 een goede accommodatieoptie voor u zijn. Montignoso heeft 7 B&B aanbiedingen, waaronder Three Bedroom Holiday Home In Montignoso Ms en Locazione Turistica Appartamento Mandarino waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. La Casa Gialla is een geweldig resort voor reizigers naar Montignoso die hun vakantie met een patio, windsurfen en paardrijden willen doorbrengen.

Meer zienMinder