Hotels in Monterosi

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Monterosi van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt op slechts 1.5 km van Chiesa di Santa Croce en beschikt over een gemeenschappelijke salon, een bibliotheek en BBQ-voorzieningen.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Cascate di Monte Gelato ligt op minder dan 4 km afstand van het 3-sterren Antico Residence Roma Monterosi, terwijl Terre Dei Consoli Golf Club minder dan 4 km afstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het Il Giardinetto Di Dilyana Monterosi is gesitueerd slechts 5 minuten lopen naar Chiesa di Santa Croce en beschikt over een patio en een tuin.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
7.0
Heel goed1 beoordeling
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Terre Dei Consoli Resort E Golf Monterosi met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 65 km van de luchthaven Rome Ciampino.
Vanaf€ 193 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed7 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Il Mitreo is op afstand van circa 7 km van het rookvrije Casale Vicino Al Golf Nazionale Bed and Breakfast.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Monterosi

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels zijn de beste in Monterosi?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Monterosi. Hotel Antico Residence Roma met beoordeling 8.6/10 is een goede optie, gelegen op 3,5 km van Vallelunga. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van fitnesslessen, huishouden en een fotokopieerapparaat profiteren. Reizigers vinden ook uitstekende service leuk.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Monterosi?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Hotel Antico Residence Roma beoordeeld met 8.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat fitnesslessen, huishouden en een fotokopieerapparaat aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €90 per nacht boeken.

Waar logeren in Monterosi?

Beste goedkope hotels in Monterosi

Als u een budgethotel in Monterosi nodig heeft, heeft Hotel Antico Residence Roma goedkope kamers voor €90 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel Antico Residence Roma in het centrum van Monterosi hebben. Appartamento In Centro Paese ligt op slechts een steenworp afstand van Anfiteatro Romano.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals La Casa Di Lola een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Monterosi, tevens beschikt het over een picknickplaats, een golfbaan en pendeldienst.

Geen enkel bezoek aan Monterosi zou hetzelfde zijn zonder een bezoek aan Lago di Monterosi, dus u kunt overwegen om in Casale Vicino Al Golf Nazionale of La Nepitella te verblijven.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Monterosi bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals La Casa Di Lola. La Casa Di Luana Sulla Via Francigena biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met gratis parkeren, een golfbaan en volledige lichaamsmassage. Gasten van Monterosi die voor een zakelijk doel reizen, vinden er meerdere hotels, waaronder Hotel Antico Residence Roma en La Nepitella. Hotel Antico Residence Roma is een populair resort met fitnesslessen, huishouden en een fotokopieerapparaat voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder