Hotels in Mergozzo

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mergozzo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig183 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Due Palme heeft kamers met uitzicht op het meer en ligt op slechts een korte loopafstand van Lake Mergozzo.
Vanaf€ 142 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig149 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Grotta Babbo Natale ligt op 3 km afstand van het charmante 3-sterren Ristorante La Quartina Mergozzo en Associazione Casa della Resistenza ligt alleen 3 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren
B&B I Corni Di NibbioBed & Breakfast
8.2
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
5.5 km van Stadscentrum
Necropolis of San Bernardo ligt circa 10 minuten lopen naar het 3-sterren B&B I Corni Di Nibbio Mergozzo en Antica Cava di Ornavasso ligt binnen 25 minuten wandelen naar de accommodatie.
Vanaf€ 159 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Nog geen 10 minuten wandelen van Lake Mergozzo biedt het Casa Della Capra wandelen en fietsen voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 211 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Sentiero Azzurro. Mergozzo en Monte Faie zijn circa 20 minuten loopafstand vandaan en 3 km afstand van het Casa Castagna 1620 Bed and Breakfast.
Vanaf€ 159 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
The Real Santa's Grotto en het Meer van Mergozzo zijn respectievelijk 10 rijminuten verderop en op 20 minuten wandelafstand van het Bettina Mergozzo gelegen.
Vanaf€ 143 /nachtSelecteren
Fiorlago MergozzoBed & Breakfast
8.4
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt vlak bij Chiesa di San Carlo en op 3.1 km van The Real Santa's Grotto. Het beschikt over een zonnedek en een bibliotheek.
Vanaf€ 170 /nachtSelecteren
B&B Il PicchioBed & Breakfast
8.4
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Santuario della Madonna del Boden ligt op 3 km van het huisdiervriendelijke B&B Il Picchio, terwijl Lake Mergozzo grofweg 15 minuten wandelen ligt.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mergozzo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Mergozzo zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Mergozzo. Hotel Due Palme, beoordeeld met 7.6/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een stomerij, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels in Mergozzo zijn de beste?

B&B Le Oche Di Bracchio beoordeeld met 9.6/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Mergozzo. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen en gratis pendeldienst.

Wat zijn de beste romantische hotels in Mergozzo?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Due Palme beoordeeld met 7.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een stomerij heeft. Het ligt op 3,8 km van White Rose Ranch en kost ongeveer €129 per nacht.

Welke hotels in Mergozzo naast Meer van Mergozzo zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHotel Ristorante La Quartina (beoordeling: 7.4/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een solarium aan en ligt op 15 minuten lopen van Meer van Mergozzo.

Waar logeren in Mergozzo?

Beste goedkope hotels in Mergozzo

Van de betaalbare hotels in Mergozzo worden onder andere B&B I Corni Di Nibbio en B&B Le Oche Di Bracchio het meest vaak geboekt. Casa Luciana is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Casa Gelsomino is een betaalbare accommodatie in de directe nabijheid van Golfclub Verbania en met de kamerprijzen vanaf 105€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van Mergozzo vindt u B&B Il Picchio met uitzicht op de berg en gratis prive parkeerplaatsen en wandelen. Het 3-sterren Hotel Bettina in het hart van Mergozzo biedt comfortabele accommodatie voor circa 117€ per nacht.

Gelegen dicht bij Civico Museo Archeologico, Hotel Due Palme ligt tevens op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Mergozzo met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Carola A Appartamento Fronte Lago A Mergozzo of Casa Dei Mulini. Mergozzo heeft 19 B&B aanbiedingen, waaronder Casa Nicolai en Olmo 3 waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten.

Meer zienMinder