Hotels in Massa Marittima

Bekijk 18 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Massa Marittima van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-18 van 18
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig131 beoordelingen
Het Pian Dei Mucini Resort is een eigenaardig 3-sterren accommodatie gelegen op minder dan 3 km rijden naar musée archéologique de Massa Marittima en 3 km afstand van Museo degli Organi Santa Cecilia.
Vanaf€ 144 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig153 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Museo di Arte Sacra e Collezione di Arte Contemporanea bevindt zich op 8 lopen van het 3-sterren Duca Del Mare - Hotel Di Nardo group Massa Marittima.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Naar Museo degli Organi Santa Cecilia kan men gemakkelijk lopen, Colline Metallifere Societa' Cooperativa ligt slechts 4 km afstand.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig96 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Girifalco heeft 12 kamers, een gemeenschappelijke salon en een golfbaan en bevindt zich op slechts 850 meter van Kathedraal van Massa Marittima in Massa Marittima.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
Al 32 B&B Massa MarittimaBed & Breakfast
8.4
Geweldig76 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Musée archéologique de Massa Marittima ligt binnen een korte rit 5 minuten van het Al 32 B&B, terwijl museo della miniera op ongeveer 5 minuten loopafstand ervan ligt.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
Casa AuroraPension
8.4
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Casa Aurora ligt in de historische wijk van Massa Marittima en beschikt over een waterpark en een gemeenschappelijke salon en een pizza restaurant.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
Massa AltaAparthotel
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Massa Alta Massa Marittima is gevestigd op slechts 5 minuten van museo della miniera en op binnen 5 minuten loopafstand van Museo degli Organi Santa Cecilia.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
5.4 km van Stadscentrum
De kamers van het Dojo Bianco Bed and Breakfast Massa Marittima kijken uit op de tuin en er is ook een seizoensgebonden buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 336 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig124 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Residenza D'Epoca Palazzo Malfatti Massa Marittima is gelegen stappen van een historisch gedeelte op een klein stukje lopen van Fonti dell'Abbondanza.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Gelegen binnen 25-minuten wandelafstand van de Kathedraal van Massa Marittima heeft het 3-sterren Pian Dei Mucini Resort Il Borgo Massa Marittima 55 kamers.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
Palazzo La FeniceAparthotel
8.2
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Palazzo La Fenice Aparthotel Massa Marittima heeft een lounge bar en een buitenzwembad en ligt in de buurt van een spoorwegstation.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
Bed & Breakfast Le CosteBed & Breakfast
7.8
Heel goed18 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Le Coste is binnen 5 minuten wandelen vanaf Kathedraal van Massa Marittima gesitueerd en kan snorkelen, duiken en kanoën regelen op zo'n 10 minuten lopen van Porta alle Silici.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig24 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum
Het Palazzo Vittoria Massa Marittima ligt op ongeveer 3 km van Museo degli Organi Santa Cecilia en biedt een vegetarisch ontbijt en een seizoensgebonden buitenzwembad.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
Kaart
6.6 km van Stadscentrum
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
Massa VecchiaHotel
8.2
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het comfortabele Massa Vecchia is gelegen op ongeveer 10 minuten lopen van Kathedraal van Massa Marittima en beschikt over een buitenzwembad waarin gasten kunnen ontspannen.
Vanaf€ 151 /nachtSelecteren
Pian Dei Mucini Resort Le VilleResort
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt in de buurt van het Museo degli Organi Santa Cecilia, in een winkelgebied en heeft naast 60 individueel ingerichte kamers, een gezondheidsclub en een stoomkamer.
Vanaf€ 192 /nachtSelecteren
Sleep 'N' Ride Massa Marittima HotelHotel
8.2
Geweldig24 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
A Cittavecchia Hotel Massa MarittimaPension
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Er zijn kamers met uitzicht op de stad en het hotel ligt dicht bij museo della miniera.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Massa Marittima

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Massa Marittima zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 263 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Massa Marittima. Een van de beste hotels in het centrum van Massa Marittima is Residenza D'Epoca Palazzo Malfatti beoordeeld 9.4/10 vanaf €64 per nacht. Andere verblijfsopties zijn Duca Del Mare - Hotel Di Nardo group en Massa Alta.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Massa Marittima?

Er zijn meer dan 5 goedkope top accommodaties in Massa Marittima. Pian Dei Mucini Resort met beoordeling 8.4/10 is een goede keuze, omdat het een gezondheidsclub en massage samen met een buffet en continentaal ontbijt aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Massa Marittima?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze bezoekers is Duca Del Mare - Hotel Di Nardo group (beoordeling: 8.4/10). Het ligt op 1,2 km van cemetery of Massa Marittima en biedt TV met satellietkanalen, airconditioning en een balkon in de kamers voor ongeveer €117 per nacht aan. Pian Dei Mucini Resort met beoordeling 8.4/10 is ook een goede 3-sterrenaccommodatie voor koppels, die fitnesslessen en een sportschool aanbiedt, en pendeldienst, een stomerij en conciërgeservice verleent. U kunt deze accommodatie in Massa Marittima voor ongeveer €112 per nacht reserveren.

Welke hotels in Massa Marittima zijn goed voor gezinnen?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Massa Marittima. Pian Dei Mucini Resort (beoordeling: 8.4/10) dicht bij Museo d'Arte Sacra di S.Pietro all'Orto is een kindvriendelijk hotel dat 24-uurs receptie, een wellnesscentrum en fitnesslessen heeft. Bezoekers kunnen ook van een gezondheidsclub en massage genieten U kunt ook Duca Del Mare - Hotel Di Nardo group (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €117 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een golfbaan, een zonnedek en conciërgeservice aan.

Welke hotels in Massa Marittima dicht bij San Bernardino a Vetreta zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersResidenza D'Epoca Palazzo Malfatti (beoordeling: 9.4/10) leuk. Het biedt huishouden, massage en wandelen aan en ligt op 15 minuten lopen van San Bernardino a Vetreta.

Wat zijn de beste accommodaties in Massa Marittima met buitenzwembadden?

Volgen 77 beoordelingen zijn er 7 hotels met buitenzwembadden in Massa Marittima. Misschien vindt u Duca Del Mare - Hotel Di Nardo group beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €117 per nacht.

Waar logeren in Massa Marittima?

Beste goedkope hotels in Massa Marittima

Een budgetlogement vindt u bij Hotel Il Sole voor 59€ per nacht of bij Massa Alta, dat 56€ per overnachting in rekening brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De fijnproevers kunnen het beste Duca Del Mare nabij Le Mura, gelegen in het centrum van de stad, boeken. Casa Domus Bernardiniana is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren en een picknickplaats aanbiedt.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Museo di Arte Sacra, zoals Hotel Girifalco, dat 59€ per nacht kost.

Luxe en boetiekaccommodatie in Massa Marittima

Het 4-sterren Park Hotel La Fenice is een luxe keuze, gesitueerd op loopafstand van Marina di San Vincenzo.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Silvio met vanaf-prijs van 79€ per kamer. Wanneer u voor zakelijke doeleinden reist kunt u kiezen voor Pian Dei Mucini Resort Il Borgo dat een bubbelbad, een patio en een zwembad biedt. Pian Dei Mucini Resort Le Ville is een elegant vakantiehotel op minder dan 15 minuten lopen van Kathedraal van Massa Marittima.

Meer zienMinder