Hotels in Marittima

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Marittima van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Palazzo VecchioBed & Breakfast
8.2
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Romanelli Cave ligt op afstand van circa 4 km van het gezellige Palazzo Vecchio Bed and Breakfast Marittima, terwijl Cala dell'Acquaviva rond 15 minuten wandelen ligt.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Acquaviva SuiteBed & Breakfast
8.4
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Zinzulusa-grot en Romanelli Cave zijn respectievelijk op ongeveer 3 km verderop en op slechts 4 km afstand naar het rookvrije B&B Acquaviva Suite Marittima gelegen.
Vanaf€ 325 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Marenea Suite Hotel - CDSHotels kijkt uit over de zee en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 206 /nachtSelecteren
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Torre Miggiano en Grotta Verde zijn binnen 6 km verderop en op nog geen 4 km afstand van het Trappitu Dei Settimi Bed and Breakfast.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
Le Strazzigne Bed and Breakfast DisoBed & Breakfast
8.4
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Le Strazzigne Bed and Breakfast ligt binnen 20 minuten wandeling van Cala dell'Acquaviva en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
Corte Dei Fiori Acquaviva Apartments MarittimaAparthotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
Corte Dei Fiori MarittimaAparthotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Marittima

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Marittima?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van Marittima om uit te kiezen. Palazzo Vecchio, beoordeeld met 5.4/10 is het beste hotel met gratis parkeren, huishouden en een bubbelbad, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Marittima?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Palazzo Vecchio, beoordeeld met 5.4/10, dat gratis parkeren, huishouden en een bubbelbad heeft. Het is op 350 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €91 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Marittima?

Palazzo Vecchio (beoordeling: 5.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, huishouden en een bubbelbad voor €91 per nacht.

Wat zijn de beste hotels in Marittima met buitenzwembadden?

Volgen 6 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Marittima. Misschien vindt u Palazzo Vecchio beoordeeld met 5.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €91 per nacht.

Waar logeren in Marittima?

Beste goedkope hotels in Marittima

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Locazione Turistica A Marittima - Ctr150, een betaalbaar appartement voor €92 per overnachting. Budgetreizigers, die een goedkoop hotel in het centrum van Marittima zoeken, zullen wat geld besparen door het verblijven bij Trappitu Dei Settimi, dat op 5 minuten lopen van het hart van de stad ligt. Trappitu Dei Settimi is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Grotta Zinzulusa, dat kamerprijzen vanaf €79 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Palazzo Vecchio en Trappitu Dei Settimi bevinden zich in het hart van Marittima, nabij de meest populaire attracties van de stad. Trappitu Dei Settimi is een andere centrale optie die zich op 5 minuten lopen van het hart van Marittima bevindt.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Chiesa di Santa Maria della Grazia, zoals Trappitu Dei Settimi, dat €79 per nacht kost. U kunt proberen het tegenover Chiesa di Santa Maria della Grazia gelegen B&B Acquaviva Suite, dat tevens gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een bubbelbad heeft.

Luxe en boetiekaccommodatie in Marittima

Marittima kent een grote verscheidenheid aan klasse hotels, waarbij ook het voordelige Palazzo Vecchio en het luxe Marenea Suite Hotel - Cdshotels behoren. Ketenhotels zijn onder andere het 5-sterren Marenea Suite Hotel - Cdshotels, met fantastische functies zoals een zonneterras, een bubbelbad en een seizoensgebonden buitenzwembad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Locazione Turistica A Marittima - Ctr150 is een budgetvriendelijk appartement in Marittima, ook dicht bij Grotta Verde. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Locazione Turistica A Marittima - Ctr150 met vanaf-prijs van €92 per kamer. Mocht u een goed zakenhotel in Marittima zoeken, dan kunt u overwegen om bij Trappitu Dei Settimi te verblijven, daar treft u onder andere gratis parkeren en een patio. Marenea Suite Hotel - Cdshotels is een gezellig resort hotel in Marittima, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een zonneterras, een bubbelbad en een seizoensgebonden buitenzwembad belangrijk vinden.

Meer zienMinder