Hotels in Luni

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Luni van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig155 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Locanda Dell'Angelo is op loopafstand van de Ligurische Zee gevestigd en biedt 31 kamers en een bubbelbad en een buitenzwembad ter plaatse.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig191 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Residenza Alberghiera Italia Luni bevindt zich minuten rijden van de Middellandse Zee en heeft een à la carte restaurant, 13 kamers en een zwembad.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
Jasmine Cottage LuniBed & Breakfast
8.4
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt vlak bij Chiesa di San Giuseppe en op 4.2 km van Carrarafiere. Het beschikt over een zonnedek en een tuin.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Wijngoed Baia del Sole ligt op ongeveer 20 lopen van het 2-sterren Albergo Antica Luni, terwijl Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna circa 10 minuten loopafstand ligt.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
4.0 km van Stadscentrum
Het Agriturismo La Carreccia Aparthotel Luni biedt een zwembad aan en is binnen 15 wandelafstand van Santuario di Nostra Signora del Mirteto gelegen.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna bevindt zich slechts 1 km hier vandaan ervandaan, terwijl Castle of Castelnuovo Magra ongeveer op 3 km verderop ligt.
Vanaf€ 559 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
5.1 km van Stadscentrum
Santuario di Nostra Signora del Mirteto is op slechts 5 wandelafstand van een pension, terwijl de luchthaven Pisa Galileo Galilei is 70 km ervandaan.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
Ferienhauschen, Landlich, Nah Am Meer, Casetta In Campagna Vicino Al Mare ,Ariacondizionata LuniPension
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Santuario di Nostra Signora del Mirteto ligt op afstand van 2 km naar het Ferienhauschen, Landlich, Nah Am Meer, Casetta In Campagna Vicino Al Mare ,Ariacondizionata Luni, terwijl Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna grofweg 15 minuten lopen ervan ligt.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Luni

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Luni hebben een centrale locatie?

Het beste hotel in het centrum van Luni is Locanda Dell'Angelo, beoordeeld met 7.0/10, biedt pendeldienst, in de bar en in het restaurant aan.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Luni?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Residenza Alberghiera Italia, beoordeeld met 7.6/10, dat snorkelen, duiken en kanoën heeft. Het is op 550 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €89 per nacht.

Welke hotels in Luni vlakbij Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna zijn de beste?

Om vlakbij Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna te zijn, logeer bij Residenza Alberghiera Italia (beoordeling: 7.6/10), dat op 20 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt snorkelen, duiken en kanoën aan. Reizigers kunnen van Italiaanse keuken bij Mauro Ricciardi Alla Locanda Dell'Angelo restaurant in de buurt genieten.

Waar logeren in Luni?

Beste goedkope hotels in Luni

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Luni zijn kunnen ervoor kiezen om in Albergo Antica te verblijven, met een kamerprijs vanaf €74 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Albergo Antica in het centrum van Luni hebben. Gelegen nabij Santuario di Nostra Signora del Mirteto Albergo Antica is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €74.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In Luni zijn er verschillende hotels binnen handbereik van het centrum, waaronder Locanda Dell'Angelo en Residenza Alberghiera Italia met de tarieven vanaf €114 en €88 respectievelijk. Daarnaast is er Residenza Alberghiera Italia, gelegen in het hart van Luni, dat snorkelen, duiken en kanoën biedt.

U kunt ook Residenza Alberghiera Italia eens proberen, het ligt dicht bij Wijngoed Baia del Sole en biedt snorkelen, duiken en kanoën. Verblijf in Residenza Alberghiera Italia in Luni voor gemakkelijke toegang tot Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna.

Luxe en boetiekaccommodatie in Luni

Locanda Dell'Angelo is een luxe 4-sterren accommodatie in Luni nabij Carrara Port.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Luni met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij Wijngoed Baia del Sole, zoals Appartamento Mare Di Mare of La Casa Di Nonna Gio. La Casa Di Nonna Gio is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0,3 km van het centrum van Luni ligt. Als u in Luni voor zaken bent, boek dan Albergo Antica met ledikanten, boodschappen dienst en een fotokopieerapparaat. Albergo Antica is een gezellig resort hotel in Luni, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals ledikanten, boodschappen dienst en een fotokopieerapparaat belangrijk vinden.

Meer zienMinder