Hotels in LAKE GARDA

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in LAKE GARDA van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Accommodaties in de buurt van LAKE GARDA
8.4
Geweldig191 beoordelingen
Kaart
1.7 km van LAKE GARDA1.7 km van Stadscentrum1.8 km van Villa Mulino
Het Sportsman Lake Garda is een charmant 4-sterren accommodatie gelegen ongeveer 18 minuten lopen van San Severo en op slecht 2 km van Guerrieri Rizzardi-wijnmakerij.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren
Hotel
8.4
Geweldig106 beoordelingen
Kaart
300 meter van LAKE GARDA300 meter van Stadscentrum700 meter van Villa Mulino
Het Garden is gelegen binnen slechts 7 minuten wandeling van Museum of Lake Garda en beschikt over een zwembad en een buffet ontbijt.
Vanaf€ 202 /nachtSelecteren
Bed & Breakfast
8.4
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
2.2 km van LAKE GARDA2.2 km van Stadscentrum
Het Maddalena is op 35 km van de luchthaven Verona en 10 minuten loopafstand naar de Bardolino - Capitello bushalte.
Vanaf€ 159 /nachtSelecteren
Bed & Breakfast
8.2
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
3.1 km van LAKE GARDA3.1 km van Stadscentrum
Het B&B Corte Frisonai Bardolino beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en ligt op een 20loopafstand naar San Severo.
Vanaf€ 296 /nachtSelecteren
Pension
8.6
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
1.7 km van LAKE GARDA1.7 km van Stadscentrum1.5 km van Villa Mulino
Het Casaliva Bardolino, genesteld minuten rijden van het Gardameer, beschikt over een zwembad en 11 kamers, plus het ligt op circa 4 km afstand van Paolo Bonomelli Azienda Agricola.
Vanaf€ 183 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
2.2 km van LAKE GARDA2.2 km van Stadscentrum1.9 km van Villa Mulino
De kamers van het La Zerla Bed and Breakfast Bardolino kijken uit op het meer en er is ook een seizoensgebonden zwembad op het terrein.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
1.6 km van LAKE GARDA1.6 km van Stadscentrum1.7 km van Villa Mulino
Het St. Antony ligt op ongeveer 2 km rijden van Eremo di San Giorgio en beschikt over 9 kamers met uitzicht op het meer.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Bed & Breakfast
8.4
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
1.8 km van LAKE GARDA1.8 km van Stadscentrum1.5 km van Villa Mulino
Het Relais Colle San Giorgio heeft een seizoensgebonden buitenzwembad en 6 kamers en is gelegen binnen 25 wandelafstand van San Severo.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
Bran Nature&Relax Costermano
Aparthotel
Kaart
2.0 km van LAKE GARDA2.0 km van Stadscentrum1.6 km van Villa Mulino
Het Bran Nature&Relax is een perfecte vakantieplek binnen 3 km afstand van château Scaliger de Torri del Benaco en andere bezienswaardigheden van Marciaga.
Vanaf€ 251 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in LAKE GARDA

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Lake Garda zou je aanbevelen?

Meer dan 793 beoordelingen van onze reizigers kunnen helpen de beste boetiekhotels van Lake Garda te vinden. Hotel Marco Polo met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een zonnedek ter plaatse heeft beoordeling 6.2/10 voor €125 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl Een andere aanbevolen accommodatie is Poiano Garda Resort Hotel beoordeeld met 7.6/10, dat biedt gratis prive parkeerplaatsen, een wellnesscentrum en een fitnesscentrum ter plaatse aan. Sport Hotel Olimpo beoordeeld met 6.0/10: een 4-sterrenhotel met een zonneterras, een golfbaan en een sportschool.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Lake Garda?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 7 opties in Lake Garda. Het beste goedkope hotel is Hotel Marco Polo met beoordeling 6.2/10, dat vanaf €101 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een zonnedek aanbiedt. Hotel La Perla - Bike Hotel beoordeeld met 7.4/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een stomerij aanbiedt en €132 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Lake Garda zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 24 aanbiedingen voor koppels. Hotel Marco Polo beoordeeld met 6.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een zonnedek aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €125 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hotel La Perla - Bike Hotel, Poiano Garda Resort Hotel en Ca Barbini Resort.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Lake Garda?

Volgens 279 beoordelingen van reizigers zijn er 6 gezinsvriendelijke opties. Sport Hotel Olimpo (beoordeling: 6.0/10): een familiehotel met een zonneterras, een golfbaan en een sportschool voor €132 per nacht. U kunt ook Hotel Palme&Suite (beoordeling: 6.8/10) voor ongeveer €122 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een golfbaan, 24-uurs receptie en tennis aan.

Welke verblijfsplekken in Lake Garda met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 1385 beoordeling van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Lake Garda te selecteren. Misschien vindt u Hotel La Perla - Bike Hotel beoordeeld met 7.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €132 per nacht. Andere top accommodaties zijn Hotel Bisesti, Sport Hotel Olimpo en Park Hotel Oasi.

Waar logeren in LAKE GARDA?

Beste goedkope hotels in LAKE GARDA

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Hotel Terminus met een vanaf-prijs van 111€ per kamer. Mocht u in het centrum nabij Palazzo Carlotti willen verblijven, dan is het budget hotel Hotel Astoria een interessante optie.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Villa Galeazzi is een 4-sterren hotel op slechts 15 minuten lopen van Vittoriale degli Italiani.

Luxe en boetiekaccommodatie in LAKE GARDA

Poiano Resort Hotel is een luxe accommodatie met uitzicht op de lagune die tevens dicht bij een vallei, mediterraanse vegetatie en olijfbomen ligt. Bent u een gepassioneerde liefhebber van design en luxe, kiest u dan voor La Vittoria Boutique Hotel&Restaurant nabij Canevaworld of voor Hotel Du Parc in de buurt van Guerrieri Rizzardi-wijnmakerij.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Residence Corte Leonardo is een standaard B&B die zich op 30 minuten lopen van Parco Baia delle Sirene bevindt. Kies Royal met zijn familiekamers en korte loopafstand van Gardaland Resort. Sporthotel Olimpo is een populair resort met een sauna, een dakterras en tennis voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder