Hotels in Isolaccia

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Isolaccia van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig110 beoordelingen
Kaart
5.6 km van Stadscentrum
Er zijn een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten in het mooie Interalpen, en sommige van de 34 kamers bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig133 beoordelingen
Het 3-sterren San Carlo, Tra Bormio E Livigno, dat 6 kamers aanbiedt, ligt in het hartje van Valdidentro en op op ongeveer 15 minuten rijden van Forte "Venini".
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig76 beoordelingen
Het 2-sterren La Val Valdidentro biedt een veranda, een speelgedeelte en een tuin aan, en ligt op circa 2 km naar Torri di Fraele.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig66 beoordelingen
Chiesa dei Ss. Martino e Urbano a Pedenosso is 10 rijminuten, terwijl Cima Piazzi Happy Mountain 10 rijminuten verderop ligt.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
Bresidence EdelweissBed & Breakfast
8.2
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
S. Maria Nascente is op ongeveer 5 minuten te voet, terwijl Chiesa di San Vitale binnen 7 km verderop ligt.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Forte - Tade Double Ski Lift is op circa 6 km, terwijl La Rossa op ongeveer 6 km verderop ligt.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Miravalle bevindt zich slechts een kort ritje van het Nationale park Stilfserjoch en binnen 6 km van Forte - Tade Double Ski Lift en biedt een stoomcabine, een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
S. Maria Nascente is op binnen nog geen 5 minuten wandelen van een hotel, terwijl de luchthaven Bolzano is 135 km ervandaan.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Chalet Taulei Hotel IsolacciaPension
Vanaf€ 198 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Isolaccia

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Isolaccia zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 32 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Isolaccia. Hotel La Val met dagelijkse boodschappen dienst, een kinderwagen en een kindermenu is beoordeeld met 8.4/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Isolaccia?

Er zijn meer dan 5 goedkope top accommodaties in Isolaccia. We raden Hotel Miravalle met beoordeling 8.8/10 als een van de beste opties in Isolaccia aan, het kost vanaf €83 per een nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Isolaccia?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Meuble Rosalpina beoordeeld met 8.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat huishouden, ledikanten en boodschappen dienst aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €104 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hotel Cardo en Hotel La Val.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Isolaccia?

Volgens 187 beoordelingen van reizigers zijn er 5 gezinsvriendelijke opties. Meuble Rosalpina (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met huishouden, ledikanten en boodschappen dienst voor €104 per nacht. U kunt ook Hotel Interalpen (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €103 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt huishouden, ledikanten en een sportschool aan.

Welke hotels in Isolaccia dicht bij S. Maria Nascente zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHotel La Val (beoordeling: 8.4/10) leuk. Het biedt dagelijkse boodschappen dienst, een kinderwagen en een kindermenu aan en ligt op 10 minuten lopen van S. Maria Nascente.

Waar logeren in Isolaccia?

Beste goedkope hotels in Isolaccia

Een bezoek aan Isolaccia hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Hotel Miravalle met een vanaf-prijs van €122 kiest. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel Miravalle in het centrum van Isolaccia hebben. Casa Silver ligt op slechts een steenworp afstand van La Rossa.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Hotel La Val of Red House zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Mocht u het nachtleven van Isolaccia willen meemaken en ervaren, kies dan voor een hotel zoals Hotel Gardenia in het centrum van de stad.

Hotel Gardenia op 10 minuten lopen van het centrum van de stad met een scala aan bezienswaardigheden kan een interessante optie zijn voor mensen die graag in de buurt van S. Maria Nascente willen verblijven. Casa Viola brengt u op 5 minuten loopafstand van S. Maria Nascente en biedt accommodatie met boodschappen dienst, sneeuwskiën en wandelen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Isolaccia

Het 4-sterren Hotel Interalpen biedt uitstekende luxe accommodaties met huishouden, ledikanten en een sportschool.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u met uw gezin naar Isolaccia reist en in een appartement in de buurt van S. Maria Nascente geïnteresseerd bent, boek dan Casa Viola of Casa Martinelli Holiday Home. Er zijn 27 B&B mogelijkheden in Isolaccia, waaronder Casa Silver en Chalet Selva. Een goed gezinsvriendelijk hotel in Isolaccia is Hotel San Carlo, Tra Bormio E Livigno, dat direct naast Cima Piazzi Happy Mountain ligt en tevens over een spa-centrum, huishouden en ledikanten beschikt. Hotel San Carlo, Tra Bormio E Livigno is een populair resort met een spa-centrum, huishouden en ledikanten voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder