Hotels in Drena

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Drena van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
De kamers van het Albergo liggen binnen 5-minuten wandeling naar Saint Martin church en bieden uitzicht op het kasteel.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Het Coste Del Gaggio - Country House B&B - Garda Trentino Drena is op 85 km van de luchthaven Bolzano en binnen 10 minuten naar de Localita Luch bushalte.
Vanaf€ 133 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Drena

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels zijn de beste in Drena?

Een van de beste goedkope hotels is Albergo Drena, beoordeeld met 8.0/10, dat €95 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Drena zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Albergo Drena, beoordeeld met 8.0/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan heeft. Het is op 200 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €95 per nacht.

Welke hotels in Drena niet ver van Via Ferrata Rio Sallagoni start zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenAlbergo Drena (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en een golfbaan aan en ligt op 15 minuten lopen van Via Ferrata Rio Sallagoni start.

Waar logeren in Drena?

Beste goedkope hotels in Drena

In Drena bevinden zich 3 betaalbare hotels waaronder B&B Maso Eden en Albergo Drena. In het centrum van Drena vindt u tal van budgethotels, zoals B&B Maso Eden en Albergo Drena, die op 25 minuten loopafstand van Via Ferrata Rio Sallagoni start liggen. B&B Maso Eden is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 2,1 km van Via Ferrata Rio Sallagoni start.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Maso Salim Relaxapartments met kamerprijzen vanaf €130 en Maso Salim Relaxapartments met kamers voor slechts €130. Hotels als B&B Maso Eden en Albergo Drena brengen u in het hart van het evenement in Drena.

U kunt het beste u een hotel nabij Castel Drena boeken, bijvoorbeeld, Albergo Drena dat direct ernaast ligt. Op minder dan 15 minuten lopen van Via Ferrata Rio Sallagoni start treft u Albergo Drena, een accommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een reis naar Drena is niet compleet als u Via Ferrata Rio Sallagoni start niet heeft gezien, vandaar kunt overwegen om bij comfortabele appartementen te verblijven, bijvoorbeeld, La Gazza Ladra Apartments - Garda Chill Out of La Giostra Home Apartments. Er zijn 7 B&B mogelijkheden in Drena, waaronder La Giostra Home Apartments en La Gazza Ladra Apartments - Garda Chill Out. B&B Maso Eden en Albergo Drena met prijzen van €114 en €95 respectievelijk zijn de uitstekende opties voor zakenreizigers. Albergo Drena is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Drena te hebben verkend.

Meer zienMinder