Hotels in Corsano (Apulia)

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Corsano (Apulia) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
woe, 05 jun
-
Uitcheckdatum
do, 06 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
woe, 05 jun
-
Uitcheckdatum
do, 06 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
woe, 05 jun
-
Uitcheckdatum
do, 06 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
B&B TratturiBed & Breakfast
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het ligt dicht bij La Via del Sale en de Marina Tricase is circa 4 km verderop.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Corsano (Apulia)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Corsano (Apulia) zijn de beste?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Corsano (Apulia) om uit te kiezen. Capitello, beoordeeld met 9.0/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en boodschappen dienst, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Welke goedkope hotels in Corsano (Apulia) zijn de beste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Corsano (Apulia). Een andere optie is Capitello beoordeeld met 9.0/10 voor €69 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Corsano (Apulia)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Capitello, beoordeeld met 9.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en boodschappen dienst heeft. Het is op 650 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €69 per nacht.

Waar logeren in Corsano (Apulia)?

Beste goedkope hotels in Corsano (Apulia)

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Modsalento - Rooms&breakfast met tarieven vanaf €120 of Capitello waar de prijzen bij €121 beginnen. Het betaalbare Capitello met tarieven vanaf €121 ligt op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum. Gelegen nabij station Gagliano Leuca Modsalento - Rooms&breakfast is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €120.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor mensen die tijdens hun verblijf zo veel mogelijk van de belangrijkste toeristische attracties van Corsano (Apulia) willen zien, is Capitello of B&B Tratturi in het centrum de ideale accommodatiekeuze. B&B Tratturi ligt op 400 meter van het centrum en beschikt over 24-uurs receptie en huishouden.

Kies een hotel naast Chiesa di Santa Sofia, zoals B&B Tratturi en Capitello, op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Wanneer u voor een hotel zoals B&B Tratturi of Capitello kiest, kunt u gemakkelijk Corsano (Apulia) verkennen en Chiesa di Santa Sofia bezoeken.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Corsano (Apulia) moeten eens kijken naar Corte Dei Profumi - een andere goede optie in de buurt van Chiesa di Santa Sofia. U kunt ook voor het comfortabele La Torretta Dei Sogni gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, een waterpark en huishouden. Bezoekers van Corsano (Apulia) die met het hele gezin reizen, zullen wellicht in hotels zoals Modsalento - Rooms&breakfast geïnteresseerd zijn, aangezien het inclusief gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en massage aangeboden wordt. Capitello is een geweldig resort voor reizigers naar Corsano (Apulia) die hun vakantie met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en boodschappen dienst willen doorbrengen.

Meer zienMinder