Hotels in Cologno Monzese

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Cologno Monzese van 50+ aanbieders

Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
vr, 07 jun
-
Uitcheckdatum
za, 08 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig160 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Studios Cologno Monzese ligt op 15 minuten rijden van de luchthaven Milaan-Linate en beschikt over een restaurant en een lobbyruimte.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het B&B Accogliente A Due Passi Dal Metro Di Milano - Casa Adriana Cologno Monzese is op 15 km van de luchthaven Milaan-Linate en binnen 250 meter afstand van de Via Corridoni bushalte.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
Lucy'S House Hotel Cologno MonzesePension
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Cologno Monzese

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste goedkope hotels in Cologno Monzese?

Een van de beste goedkope hotels is B&B Accogliente A Due Passi Dal Metro Di Milano - Casa Adriana, beoordeeld met 8.2/10, dat €75 per nacht kost en gratis parkeren, 24 uur bewakingsdienst en bordspellen aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Cologno Monzese zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Studios beoordeeld met 8.2/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en een stomerij aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €64 per nacht boeken.

Welke hotels in Cologno Monzese zijn goed voor gezinnen?

Hotel Studios (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een stomerij voor €64 per nacht.

Waar logeren in Cologno Monzese?

Beste goedkope hotels in Cologno Monzese

Appartamento Piccola Perla is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Cologno Monzese. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij B&B Accogliente A Due Passi Dal Metro Di Milano - Casa Adriana in het centrum van Cologno Monzese hebben. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Cologno Monzese willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij San Giuliano Church, zoals het betaalbare B&B Accogliente A Due Passi Dal Metro Di Milano - Casa Adriana met kamerprijzen vanaf €74. Voor een kleiner budget vindt u Appartamento Piccola Perla, waarmee u op 850 meter afstand van Cologno Sud metrostation in Cologno Monzese bent.

Luchthavens en Metrostations van Cologno Monzese

B&B Accogliente A Due Passi Dal Metro Di Milano - Casa Adriana ligt op 0,5 km van het metrostation Cologno Noord en biedt reizigers gratis parkeren, 24 uur bewakingsdienst en bordspellen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Appartamento Perla een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Cologno Monzese, tevens beschikt het over gratis prive parkeerplaatsen en strijken. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Appartamento Piccola Perla verblijven.

Om een aantal van de attracties van Cologno Monzese gemakkelijk te kunnen bereiken, kies voor een appartement in de buurt van Chiesa dei Santi Marco e Gregorio, zoals Appartamento Perla of Einaudi Apartment.

Luxe en boetiekaccommodatie in Cologno Monzese

Voor een luxueus verblijf in Cologno Monzese reserveert u een kamer in Hotel Studios, dat van gratis parkeren, 24-uurs receptie en een stomerij voorzien is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Appartamento Piccola Perla is een budgetvriendelijk appartement in Cologno Monzese, ook dicht bij Chiesa di Santa Maria Bianca della Misericordia. Petit Place Incantevole A Due Passi Da Milano! is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Cologno Monzese, waaronder Galleria Civica. Overweeg een verblijf bij Hotel Studios in de buurt van Hotel Studios, een kindvriendelijk hotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een stomerij. Hotel Studios is een geweldig resort voor reizigers naar Cologno Monzese die hun vakantie met gratis parkeren, 24-uurs receptie en een stomerij willen doorbrengen.

Meer zienMinder