Hotels in Claviere

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Claviere van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van La Coche
Ponte tibetano Cesana Claviere en Serre Thibaud-skilift zijn respectievelijk op ongeveer 13 minuten te voet ervan en binnen 20 minuten loopafstand naar het 3-sterren Al Foiron gelegen.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig88 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Col Boeuf
Het 4-sterren Bes&Spa Claviere met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 105 km van de luchthaven Turijn Caselle.
Vanaf€ 143 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig40 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van La Coche
Op ongeveer 500 meter verwijderd van Golf Club Claviere biedt het Piccolo Chalet wandelen en skiën voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Col Boeuf
Ponte tibetano Cesana Claviere en Le Chalvet-skilift zijn nog geen 13 minuten wandelen hiervandaan en op nog geen 10 minuten rijafstand van het Pian del Sole.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Col Boeuf
Het Chalet Della Luna Questo Non E' Un Albergo E' Quello Che Cercavi ligt binnen 10 minuten wandelafstand van Ponte tibetano Cesana Claviere en beschikt over 10 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig113 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum500 meter van La Coche
Het gezinsvriendelijke Clari biedt 16 kamers en een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten en ligt in een skigebied van Claviere.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed27 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Col Boeuf
Het 3-sterren Al Passero Pellegrino, gelegen op bijna 15 minuten van Serre Thibaud-skilift, heeft een à la carte restaurant dat Italiaanse gerechten serveert.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
Hotel Miramonti ClaviereHotel
Kaart
500 meter van Stadscentrum200 meter van Golf Club Claviere
Het 3-sterren Miramonti is op 110 km van de luchthaven Turijn Caselle en binnen 5 van de Claviere bushalte.
Vanaf€ 250 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Claviere

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Claviere zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 8 aabiediengen in het centrum van Claviere. We raden Hotel Clari als het beste hotel met een nachtclub, Turkse stoombaden en sneeuwskiën, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum. Hotel Pian del Sole met beoordeling 7.8/10 en Hotel Piccolo Chalet, beoordeeld met 10.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Claviere?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Claviere. Hotel Clari met beoordeling 7.8/10 is een goede optie, gelegen op 2,6 km van Golf à Montgenèvre. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een nachtclub, Turkse stoombaden en sneeuwskiën profiteren. Reizigers vinden ook eerste klas service leuk. Een andere optie is Hotel Piccolo Chalet beoordeeld met 10.0/10 voor €122 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Claviere?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Hotel Clari beoordeeld met 7.8/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een nachtclub, Turkse stoombaden en sneeuwskiën aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €99 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hotel Piccolo Chalet en Hotel Bes&Spa.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Claviere?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Hotel Pian del Sole (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met een golfbaan, conciërgeservice en wandelen voor €144 per nacht. U kunt ook Hotel Clari (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €99 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een nachtclub, Turkse stoombaden en sneeuwskiën aan.

Welke hotels in Claviere naast Ponte tibetano Cesana Claviere zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden reizigers Hotel Bes&Spa leuk (beoordeling: 6.6/10), dat een golfbaan, Turkse stoombaden en sneeuwskiën aanbiedt. Het ligt op 10 minuten lopen van Ponte tibetano Cesana Claviere en biedt een een café aan.

Waar logeren in Claviere?

Beste goedkope hotels in Claviere

Budget hotels Hotel Piccolo Chalet en 3-sterren Hotel Al Foiron bieden accommodatie voor maximaal €122 en €127 per nacht respectievelijk. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Hotel Piccolo Chalet, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Hotel Piccolo Chalet is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 2,2 km van Le Chalvet-skilift.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Claviere bezoekt, kunt u misschien op een centrale locatie verblijven, zoals Hotel Bes&Spa of Hotel Piccolo Chalet. Hotels als Hotel Bes&Spa en Hotel Piccolo Chalet brengen u in het hart van het evenement in Claviere.

Als u liever de stad verkent, verblijf dan bij Hotel Clari, want het biedt de nabijheid van Golf Club Claviere, gelegen op 700 meter van het stadscentrum van Claviere. Om zo veel als mogelijk van de attracties van Claviere kunnen genieten kiest u dan een hotel in de buurt van Golf Club Claviere, zoals Hotel Clari op slechts 10 minuten lopen ervandaan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Claviere

Voor een luxueus verblijf in Claviere reserveert u een kamer in Hotel Bes&Spa, dat van een golfbaan, Turkse stoombaden en sneeuwskiën voorzien is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u naar Claviere voor zakelijke doeleinden reist, kan het centraal gelegen Casa Estelle een goede accommodatieoptie voor u zijn. Claviere heeft 3 B&B aanbiedingen, waaronder Casa Estelle en Panorama Apartment waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Hotel Al Foiron en Hotel Piccolo Chalet zijn de twee zakenhotels in Claviere, die van alle benodigde faciliteiten voozien zijn. Voor de recreanten zijn er 6 hotels in Claviere, Hotel Clari of Hotel Al Foiron zijn onder hen.

Meer zienMinder