Hotels in Capranica

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Capranica van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
De kamers van het Bed And Breakfast Monticelli Capranica kijken uit op de tuin en er is ook een buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Capranica Capranica is op 75 km van de luchthaven Rome Ciampino en slechts 10 minuten lopen van de COTRAL - Madonna Del Piano bushalte.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
Casale Sant'Elia Bed and Breakfast CapranicaBed & Breakfast
Kaart
3.2 km van Stadscentrum
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Capranica

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Capranica zijn de beste?

Hotel Capranica, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum, biedt krantenservice, ledikanten en een businesscentrum ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Capranica zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is B And B Monticelli, beoordeeld met 8.4/10, dat €101 per nacht kost en gratis parkeren, een golfbaan en 24-uurs receptie aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Capranica?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. B And B Monticelli beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een golfbaan en 24-uurs receptie aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €101 per nacht boeken.

Waar logeren in Capranica?

Beste goedkope hotels in Capranica

Bed And Breakfast Monticelli en Hotel zijn leuke budgetvriendelijke hotels in Capranica. Hotel is een goedkope keuze die krantenservice, ledikanten en een businesscentrum aanbiedt en op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Capranica ligt. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Capranica willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Santuario della Madonna del Piano, zoals het betaalbare Bed And Breakfast Monticelli met kamerprijzen vanaf €60.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Capranica zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Hotel, een betaalbare locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Het gelegen nabij Chiesa S. Maria Maddalena Le Case Di Nonna Gina is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Kies een hotel naast Chiesa S. Maria Maddalena, zoals Bed And Breakfast Monticelli en Hotel, op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Bed And Breakfast Monticelli heeft een gunstige ligging nabij het centrum en op loopafstand van 10 minuten van Chiesa S. Maria Maddalena.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Capranica met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Casa San Pietro Alloggio Turistico of Le Case Di Nonna Gina. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Le Case Di Nonna Gina op slechts 600 meter van het stadscentrum. Tot de eersteklas zakenhotels in Capranica behoren onder andere Bed And Breakfast Monticelli en Il Profeta.

Meer zienMinder