Hotels in Calmasino

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Calmasino van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.0
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Affittacamere Bardolino Calmasino is gevestigd op ongeveer 2 km afstand van Parco Acquatico Riovalli en op slechts 2 km rijden naar Olijfoliemuseum.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren

Waar logeren in Calmasino?

Beste goedkope hotels in Calmasino

Een budgetlogement vindt u bij Appartamenti Casetto voor €112 per nacht of bij Calmasinorooms, dat €100 per overnachting in rekening brengt. Corte Bastia is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Canevaworld, zoals het voordelige Appartamenti Casetto met de prijs vanaf €112.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Vicolo 11 verblijven.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Calmasino interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van Parrocchia San Michele Arcangelo kiezen, bijvoorbeeld, voor Affittacamere Bardolino, gelegen op afstand van 600 meter ervandaan. Appartamenti Casetto ligt op 650 meter van Olijfoliemuseum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Calmasino met uw gezin bezoekt, kies dan voor een ruim appartement nabij Olijfoliemuseum, zoals La Cortese Appartamento In Villa met gratis parkeren, een bubbelbad en een seizoensgebonden buitenzwembad. U kunt ook voor het comfortabele Casa Di Paglia, Near Bardolino And Lazise gaan, daar treft u onder andere een waterpark, ledikanten en wandelen. Reist u naar Calmasino voor zaken, overweeg dan een verblijf bij Calmasinorooms, dat binnen 350 meter van het stadscentrum ligt.

Meer zienMinder