Hotels in Borgo San Dalmazzo

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Borgo San Dalmazzo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
De kamers van het Il Melograno Bed and Breakfast liggen circa 10 minuten wandelen vanaf Santuario Di Monserrato en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Santuario Di Monserrato is op 25 minuten wandelafstand van een hotel, terwijl de luchthaven Turijn-Cuneo is 35 km ervandaan.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Il Bosco Incantato Bed and Breakfast Borgo San Dalmazzo bevindt zich op sechts 20 minuten naar Centro Storico en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
GiraventoBed & Breakfast
8.4
Geweldig66 beoordelingen
Het Giravento Borgo San Dalmazzo bevindt zich binnen 7 minuten lopen van Parco Grandis en op nog geen 6 km afstand van Santuario di Madonna dei Boschi en biedt mogelijkheden voor wandelen, skiën en fietsen aan.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
B&B "Madama Granet" Borgo San DalmazzoBed & Breakfast
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Memoriale della Deportazione ligt binnen een straal van 900 meter, terwijl Santuario della Madonna degli Angeli op circa 7 km verderop is.
Vanaf€ 39 /nachtSelecteren
B&B L'Albero E Le Stelle Borgo San DalmazzoBed & Breakfast
8.2
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Gasten hebben ook toegang tot Santuario Regina Pacis, dat 2 km van het B&B L'Albero E Le Stelle ligt.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Borgo San Dalmazzo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Borgo San Dalmazzo hebben een centrale ligging?

Kies uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Borgo San Dalmazzo. We raden Giravento als het beste hotel met gratis parkeren, een zonnedek en ledikanten, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Borgo San Dalmazzo?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Le Lanterne beoordeeld met 8.0/10, dat gratis parkeren, ledikanten en een bubbelbad heeft. Het ligt op 3,5 km van Centro Storico en kost ongeveer €98 per nacht.

Waar logeren in Borgo San Dalmazzo?

Beste goedkope hotels in Borgo San Dalmazzo

Beautiful View - Centre Ville is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Borgo San Dalmazzo. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij B&B "Madama Granet", dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Beautiful View - Centre Ville is een betaalbare accommodatie in de directe nabijheid van Un dono di vita en met de kamerprijzen vanaf €100. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Stazione di Borgo San Dalmazzo treinstation zoekt, neemt u B&B "Madama Granet" in aanmerking.

Luchthavens en Metrostations van Borgo San Dalmazzo

Wilt u gedurende uw reis naar Borgo San Dalmazzo flexibel zijn, overweeg dan het verblijf in een appartement zoals Beautiful View - Centre Ville op nog geen 10 minuten lopen van Stazione di Borgo San Dalmazzo station, waarvandaan u gemakkelijk de stad kunt gaan verkennen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het hart van Borgo San Dalmazzo vindt u veel centraal gelegen accommodaties waaronder B&B "Madama Granet" en Beautiful View - Centre Ville. B&B "Madama Granet" is een ander goed hotel in het centrum van Borgo San Dalmazzo, vlakbij Memoriale della Deportazione.

Kies een hotel naast Memoriale della Deportazione, zoals B&B "Madama Granet" op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Om zo veel als mogelijk van de attracties van Borgo San Dalmazzo kunnen genieten kiest u dan een hotel in de buurt van Memoriale della Deportazione, zoals B&B "Madama Granet" op slechts 10 minuten lopen ervandaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Beautiful View - Centre Ville appartement ligt in het centrum van Borgo San Dalmazzo en beschikt over gratis parkeren en wandelen. Beautiful View - Centre Ville is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Borgo San Dalmazzo, waaronder Centro storico. Als u een bedrijfs- of zakenevenement in Borgo San Dalmazzo aan het plannen bent, boekt u dan B&B "Madama Granet" in de buurt van Museum di S. Dalmazzo Borgo San Dalmazzo, dat een modern zakenhotel op 700 meter van het stadscentrum is. Le Lanterne is een geweldig resort voor reizigers naar Borgo San Dalmazzo die hun vakantie met gratis parkeren en skiën willen doorbrengen.

Meer zienMinder