Hotels in Bomarzo

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bomarzo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
B&B Il Grifo BomarzoBed & Breakfast
8.6
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum400 meter van Bomarzo
Piramide Etrusca Bomarzo o Sasso del Predicatore ligt op ongeveer 15 minuten wandelafstand van het B&B Il Grifo en Bosco Sacro ligt op binnen 5 lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum600 meter van Bomarzo
Tuinen Van Bomarzo en Piramide Etrusca Bomarzo o Sasso del Predicatore liggen slechts 300 meter en 1 km verderop.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum800 meter van Bomarzo
Het La Casa Di Augusto Bomarzo is op 110 km van de luchthaven Rome Ciampino en op 5-minuten wandelafstand van de Via Cavour bushalte.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
Palazzo OrsiniBed & Breakfast
8.8
Geweldig39 beoordelingen
Niagara Fosso Castle en Tuinen Van Bomarzo zijn minder dan 4 km en op een 2 km van het Palazzo Orsini Bed and Breakfast.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bomarzo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Bomarzo?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 6 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Bomarzo. We raden La Casa Del Sole als het beste hotel met gratis parkeren, huishouden en strijken, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Bomarzo zijn de beste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Bomarzo. Een van de beste goedkope hotels is La Casa Del Sole, beoordeeld met 8.2/10, dat €60 per nacht kost en gratis parkeren, huishouden en strijken aanbiedt.

Wat zijn de populairste accommodaties in Bomarzo niet ver van Piramide Etrusca Bomarzo o Sasso del Predicatore?

Om niet ver van Piramide Etrusca Bomarzo o Sasso del Predicatore te zijn, logeer bij La Casa Del Sole (beoordeling: 8.2/10), dat op 10 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt gratis parkeren, huishouden en strijken aan. Gasten kunnen van Italiaanse keuken bij Zena Trattoria Pizzeria restaurant in de buurt genieten.

Waar logeren in Bomarzo?

Beste goedkope hotels in Bomarzo

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Bomarzo zijn kunnen ervoor kiezen om in B&B Il Grifo te verblijven, met een kamerprijs vanaf €81 per nacht. B&B Il Grifo is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 700 meter van het hart van Bomarzo. B&B Il Grifo is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 1,5 km van Etruscan Pyramid of Bomarzo.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor degenen die zich willen onderdompelen in de drukte van het centrum van Bomarzo, zijn Bed & Breakfast La Casa Del Sole en La Casa Di Augusto aantrekkelijke aanbiedingen. Een andere keuzemogelijkheid vlakbij het stadscentrum is La Casa Di Augusto dat wordt aangeboden inclusief boodschappen dienst, wandelen en in de bar.

Als u liever de stad verkent, verblijf dan bij B&B Il Grifo, want het biedt de nabijheid van Tuinen Van Bomarzo, gelegen op 700 meter van het stadscentrum van Bomarzo. Voor een verblijf in de buurt van Piramide Etrusca Bomarzo o Sasso del Predicatore, boek een kamer in Bed & Breakfast La Casa Del Sole, dat ook op minder dan 400 meter van Albergo Agriturismo Le Querce Restaurant ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Bomarzo te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Holiday Apartment Pioppo of Holiday Apartment Ulivo. B&B's in Bomarzo zijn onder andere La Dimora Nel Castello en Holiday Apartment Quercia. Bij het plannen van een zakelijke bijeenkomst in Bomarzo neemt u in aanmerking B&B Il Grifo dat zich op 0,6 km van het stadscentrum bevindt. Anthurium Albergo is een populair resort met gratis parkeren, 24-uurs receptie en 24 uur bewakingsdienst voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder