Hotels in Antey-Saint-André

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Antey-Saint-André van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Dalailama VillageVakantiepark
8.4
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Er zijn een traditionele Hammam, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad in het onafhankelijke Dalailama Village, en sommige van de 20 kamers bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig100 beoordelingen
Kaart
3.2 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Villaggio Turistico Camping Cervino Antey-Saint-André ligt in de buurt van een kabelbaanstation en op circa 4 km naar Col Fenetre en biedt een fitnesscentrum, een veranda en een tuin aan.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Des Roses Antey-Saint-André is gevestigd op minder dan 2 km van Area pic nic "Chantorné" en op afstand van 1 km van Petit Monde.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
Residence CovalouAparthotel
8.4
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
In het 3-sterren Residence Covalou Antey-Saint-André, op minder dan 4 km afstand van Casino de la Vallée, kunt u dineren in een à la carte restaurant en Italiaanse gerechten.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Residence BellevueAparthotel
7.8
Heel goed72 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Gelegen op slecht 5 km afstand van Cappella Di Saint-Evence heeft het 2-sterren Residence Bellevue Antey-Saint-André 29 kamers.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig98 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Maison Tissiere Antey-Saint-André is gesitueerd circa 25 minuten lopen van Petit Monde en beschikt over een binnenzwembad.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
Lo BarbaBed & Breakfast
8.6
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Lo Barba Antey-Saint-André is gevestigd binnen 2 km rijden van Winter Park en nog geen 25 minuten wandelen naar Lago di Croux.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Locanda Monte Cervino bevindt zich op slecht 3 km afstand van Kabelbaan van Buisson-Chamois en biedt een terras en een gemeenschappelijke salon aan.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
Residence Beau SejourAparthotel
8.0
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Residence Beau Sejour Antey-Saint-André is gevestigd circa 2 km verwijderd van Lago di Croux en 2 km verwijderd van Chantorne.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
MiravalleBed & Breakfast
8.4
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Dit appartement met 6 kamers ligt in de buurt van Funivia Buisson Chamois en beschikt over een stoomkamer, een bubbelbad en een sauna.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
Albergo La GrollaHotel
8.4
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Cappella Di Saint-Evence en Kabelbaan van Buisson-Chamois zijn respectievelijk op 3 km afstand ervandaan en circa 2 km verwijderd van het 2-sterren Albergo La Grolla gelegen.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
Hotel Filey Antey-Saint-AndréHotel
8.6
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Filey Antey-Saint-André heeft een à la carte restaurant en het Italiaanse menu en ligt vrij dicht bij de Matterhorn en binnen 2 km van Lago di Croux.
Vanaf€ 181 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Antey-Saint-André

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Antey-Saint-André zijn de beste?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van Antey-Saint-André om uit te kiezen. Maison Tissiere met gratis prive parkeerplaatsen, Turkse stoombaden en een wellnesscentrum is beoordeeld met 8.4/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Antey-Saint-André?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 8 opties in Antey-Saint-André. Residence Covalou beoordeeld met 9.2/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en ledikanten aanbiedt en €62 per nacht kost.

Wat zijn de beste romantische hotels in Antey-Saint-André?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Maison Tissiere beoordeeld met 8.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, Turkse stoombaden en een wellnesscentrum heeft. Het ligt op 4,7 km van Rifugio Arbolle en kost ongeveer €261 per nacht. Andere top opties zijn Residence Covalou en Residence Bellevue.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Antey-Saint-André?

Volgens 33 beoordelingen van reizigers zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Dalailama Village (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en kindermaaltijden voor €181 per nacht. U kunt ook Maison Tissiere (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €261 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, Turkse stoombaden en een wellnesscentrum aan.

Waar logeren in Antey-Saint-André?

Beste goedkope hotels in Antey-Saint-André

Voor een budgetbewuste reiziger zijn Maison Tissiere Hotel Et Cuisine en Residence Covalou de ideale accommodatieopties in Antey-Saint-André.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

La Gran Becca ligt in het hart van Antey-Saint-André en biedt paardrijden en tennis. Apartment Chalet Antey Quadri 1 en Apartment Chalet Antey Quadri 2 zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van The Adventure Park Borna Dou Djouas-Family, zoals Hotel Des Roses, dat 98€ per nacht kost.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Geniet van uw verblijf in het comfortabele Apartment Grbe Bilo op slechts 600 meter van het stadscentrum. Kies Residence Bellevue met zijn familiekamers en korte loopafstand van Breuil-Cervinia - Plan Maison II. Lo Barba is een elegant vakantiehotel op minder dan 25 minuten lopen van Area pic nic "Chantorné".

Meer zienMinder