Hotels in Sulaymaniyah

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sulaymaniyah van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig113 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum1000 meter van Rand Gallery
Amna Suraka Museum bevindt zich ongeveer 25 minuten wandelen vanaf het 32-verdiepigen Grand Millennium Sulaimani Sulaymaniyah.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
4.1 km van Stadscentrum1000 meter van Chavi Land
Het uitstekende 5-sterren Titanic Hotel & Spa biedt een zwembad aan en is op circa 3 km afstand naar Sulaymaniyah Great Mosque gelegen.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum300 meter van Sulaymaniyah Grand Mosque
Great Mosque is op ongeveer 5 minuten lopen vandaan en Dar As-Salam Mosque ligt op op ongeveer 25 minuten lopen ervan.
Vanaf€ 31 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum200 meter van City Star Mall
Het 5-sterren Ramada By Wyndham - Sulaymaniyah Salim Street Sulaymaniyah, gelegen op slechts 4 km van Chavi Land, heeft een Grieks restaurant dat Italiaanse gerechten serveert.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Sarchnar Park ligt op circa 12 minuten naar het 4-sterren Copthorne Hotel Baranan Sulaymaniyah en Slemani Museum ligt binnen 4 km rijden naar de accommodatie.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Het 5-sterren Millennium Kurdistan Hotel & Spa is gevestigd maar 3 km van Chavi Land en alleen 2 km van Sulaymaniyah Great Mosque.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
6.1 km van Stadscentrum300 meter van Majidi Mall
Gasten kunnen genieten van een buffet ontbijt en genieten van een bezoek aan het Amna Suraka Museum, dat zich op op ongeveer 6 km afstand naar het luxueuze Highcrest Sulaymaniyah bevindt.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig31 beoordelingen
U kunt zwemmen in een binnenzwembad of profiteren van een stoomcabine, een bubbelbad en saunafaciliteiten in het Mihrako Hotel &.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum500 meter van City Star Mall
Sulaymaniyah Grand Bazaar ligt binnen 10 minuten wandeling van het Slemani Rotana en City Star Mall ligt op ongeveer 15 lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum900 meter van Rand Gallery
Gelegen ongeveer 25 minuten te voet van het Sulaymaniyah Municipal Park heeft het 4-sterren Rzgari Taza Salim Street Sulaymaniyah 18 kamers.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
Kaart
3.7 km van Stadscentrum2.5 km van Chavi Land
Het Rawaz Hotel & Motel heeft 16 kamers met uitzicht op de tuin en ligt binnen 3 km naar het Azadi Park.
Vanaf€ 43 /nachtSelecteren
Hotel HalwachyHotel
8.2
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum200 meter van Sulaymaniyah Museum
Het 4-sterren Halwachy ligt op 20 km van de luchthaven Sulaymaniyah en verwelkomt gasten met een restaurant en een winkel.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
Prizh Hotel SulaymaniyahHotel
Kaart
4.6 km van Stadscentrum300 meter van Sulaymaniyah City Center Mall
Het 3-sterren Prizh is op 10 km van de luchthaven Sulaymaniyah en op een 10 minuten loopafstand van de Hai Bakr bushalte.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sulaymaniyah

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Sulaymaniyah hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 8 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Sulaymaniyah. Ramada By Wyndham - Salim Street met 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en een stomerij is beoordeeld met 8.2/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Sulaymaniyah?

Een van de beste luxe hotels in Sulaymaniyah is Ramada By Wyndham - Salim Street, beoordeeld met 8.2/10 — het heeft meer dan 37 positieve recensies van onze klanten. Het biedt 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en een stomerij aan en kost u €129 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Sulaymaniyah?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 12 aanbiedingen voor koppels. Copthorne Hotel Baranan beoordeeld met 9.2/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat 24-uurs receptie, pendeldienst en een stomerij aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €76 per nacht boeken. Grand Millennium Sulaimani met beoordeling 8.6/10 is ook een goede 5-sterrenaccommodatie voor koppels, die fitnesslessen en een fitnesscentrum aanbiedt, en een kapper, pendeldienst en 24-uurs receptie verleent. U kunt deze accommodatie in Sulaymaniyah voor ongeveer €132 per nacht reserveren. Andere top opties zijn Ramada By Wyndham - Salim Street en Millennium Kurdistan Hotel & Spa.

Welke hotels in Sulaymaniyah zijn goed voor gezinnen?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Sulaymaniyah. Millennium Kurdistan Hotel & Spa (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, pendeldienst en een stomerij voor €81 per nacht. U kunt ook Titanic Hotel & Spa (beoordeling: 8.8/10) voor ongeveer €115 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt volledige lichaamsmassage, 24-uurs receptie en een spa lounge aan.

Welke hotels in Sulaymaniyah dicht bij Sulaymaniyah Great Mosque zijn de beste?

U kunt bij Ramada By Wyndham Salim Street, beoordeeld met 9.0/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Sulaymaniyah Great Mosque. Het biedt 24-uurs receptie, een stomerij en een wellnesscentrum aan.

Wat zijn de beste hotels in Sulaymaniyah met buitenzwembadden?

Volgen 29 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Sulaymaniyah. Misschien vindt u Grand Millennium Sulaimani beoordeeld met 8.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €132 per nacht.

Waar logeren in Sulaymaniyah?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Ramada By Wyndham - Salim Street, slechts 1050 meter van het centrum van Sulaymaniyah. Als u dichter bij het centrum wilt verblijven, overweeg dan Khan Saray, dat 1000 meter van Sulaymaniyah stadshart verwijderd is en gratis parkeren, 24-uurs receptie en parkeerservice biedt.

Om de vele attracties van Sulaymaniyah te kunnen waarnemen, logeer bij Ramada By Wyndham - Salim Street gelegen op afstand van ongeveer 15 minuten lopen van Sulaymaniyah Great Mosque en 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Sulaymaniyah

Voor reizigers die graag meer ruimte en privésfeer willen, hebben we een selectie van magnifieke hotels gemaakt, waaronder Mihrako Hotel & Spa met een prijs vanaf €118. Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 4-sterren Copthorne Hotel Baranan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Een goed gezinsvriendelijk hotel in Sulaymaniyah is Titanic Hotel & Spa, dat direct naast Kurd's Heritage Museum ligt en tevens over volledige lichaamsmassage, 24-uurs receptie en een spa lounge beschikt. Ramada By Wyndham - Salim Street wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Sulaymaniyah, dat 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en een stomerij biedt.

Meer zienMinder