Hotels in Hafnarfjörður

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Hafnarfjörður van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig403 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Keilir Golf Club
Het unieke Viking bevindt zich in het hartje van Hafnarfjörður en biedt 44 kamers met uitzicht op de zee en een bubbelbad en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig179 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Astjarnarkirkja bevindt zich binnen slechts 7 rijminuten verderop, terwijl The Elf Walk in Hellisgerdi Park circa 25 minuten lopen ligt.
Vanaf€ 159 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig249 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.5 km van Keilir Golf Club
Universiteit van Reykjavik ligt 5 km, terwijl Hallgrímskirkja 7 km afstand ervandaan is.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig232 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.5 km van Keilir Golf Club
Het 3-sterren T10 Hotel Iceland Hafnarfjörður is gevestigd op een 5 km afstand van Universiteit van Reykjavik en op slechts 4 km van Geothermaal strand van Nauthólsvík.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig15 beoordelingen
Gelegen in een zakendistrict in de buurt van Hafnarborg The Hafnarfjordur Centre of Culture and Fine Art, deze accommodatie is voorzien van een magnetron, koffie- en theefaciliteiten en een fornuis in een gedeelde keuken.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
Red Roof Retreat Hotel HafnarfjörðurPension
Kaart
1000 meter van Stadscentrum1000 meter van Keilir Golf Club
Het Red Roof Retreat Hafnarfjörður is op 15 km van de luchthaven Reykjavik en op amper 10 minuten lopen vanaf de Hraunbrun bushalte.
Vanaf€ 185 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Hafnarfjörður

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Hafnarfjörður zou je aanbevelen?

Hotel Viking met gratis parkeren, een golfbaan en 24-uurs receptie ter plaatse heeft beoordeling 7.4/10 voor €125 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de klanten van iBooked.nl

Welke plekken in het centrum van Hafnarfjörður zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 147 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Hafnarfjörður. Het beste hotel in het centrum van Hafnarfjörður is Hotel Viking, beoordeeld met 7.4/10, biedt gratis parkeren, een golfbaan en 24-uurs receptie aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Hafnarfjörður?

Kies het beste goedkope hotel onder 3 opties in Hafnarfjörður. Een van de beste goedkope hotels is T10 Hotel Iceland, beoordeeld met 8.0/10, dat €89 per nacht kost en gratis parkeren, een golfbaan en huishouden aanbiedt. Een andere optie is Reykjavik Road Hotel By Nordurey beoordeeld met 7.8/10 voor €77 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Hafnarfjörður zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze klanten is Hotel Viking (beoordeling: 7.4/10). Het ligt op 2,9 km van Eimverk Distillery en biedt TV met satellietkanalen, airconditioning en wi-fi in de kamers voor ongeveer €125 per nacht aan.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Hafnarfjörður?

Voor diegenen, die zoeken naar een gezinsvriendelijke accommodatie, biedt iBooked.nl 4 opties aan. T10 Hotel Iceland (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en huishouden voor €89 per nacht. U kunt ook Hotel Vellir (beoordeling: 7.6/10) voor ongeveer €84 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een golfbaan en fitnesslessen aan.

Welke hotels in Hafnarfjörður vlakbij Hafnarborg zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden klanten Reykjavik Road Hotel By Nordurey leuk (beoordeling: 7.8/10), dat 24-uurs receptie, medische dienst en ledikanten aanbiedt. Het ligt op 15 minuten lopen van Hafnarborg en biedt een een pizzeria aan.

Welke verblijfsplekken in Hafnarfjörður met buitenzwembadden zijn de beste?

Een van de beste opties is Hotel Viking (beoordeling: 7.4/10) met gratis parkeren, een golfbaan en 24-uurs receptie. Het ligt op 0,7 km van Hafnarfjorthur Viking Festival. U kunt een unieke, luxe en verwelkomende kamer voor ongeveer €125 per nacht boeken.

Waar logeren in Hafnarfjörður?

Beste goedkope hotels in Hafnarfjörður

Als u een strak budget heeft, overweeg dat het verblijven bij Lava Hostel met kamerprijzen vanaf 131€. Linnetsstigur 1 #B is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Winkelstraat Laugavegur, zoals het voordelige Hotel Vellir met de prijs vanaf 154€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Our Home In Hafnarfjorthur of Mariubaer Apartment zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Het gelegen nabij Elfentuin Arahus is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Hafnarfjörður

Helguhus B&B And Apartment is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 309€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Guesthouse Alfar heeft een goede aanbieding waarbij een golfbaan, snorkelen en duiken inbegrepen zijn. Voor een verblijf in een hotel met gezinsgerichte activiteiten kiest u voor Nordurey Hotel Reykjavik Road in de buurt van Reykjavik 871 +/- 2 (Tentoonstelling Nederzetting Reykjavik), dat een golfbaan, snorkelen en duiken aanbiedt. Mensen, die graag in de natuur zijn, zullen het fijn vinden om bij T10 Hotel Iceland in de buurt van tuinen en parken te verblijven.

Meer zienMinder