Hotels in Djúpivogur

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Djúpivogur van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig224 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Framtid ligt ongeveer 6 minuten wandelen naar Langabuth en op zo'n 10 minuten wandelen naar Bones and stones museum en beschikt over een gemeenschappelijke salon en diverse recreatiemogelijkheden.
Vanaf€ 218 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Djúpivogur

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Djúpivogur?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 42 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Djúpivogur. Hotel Framtid, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, krantenservice en fietsen ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Djúpivogur zijn de beste?

IBooked.nl raadt ook Klif met beoordeling 8.6/10 voor €113 per nacht aan, dat een kastje, een elektrische waterkoker en gratis draadloos internet in de kamers heeft.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Djúpivogur?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Klif, beoordeeld met 8.6/10, dat gratis parkeren, een zonnedek en huishouden heeft. Het is op 300 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €113 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Djúpivogur?

U kunt ook Klif (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €113 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonnedek en huishouden aan.

Welke hotels in Djúpivogur dicht bij JFS Handcraft & Stone Garden zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersKlif (beoordeling: 8.6/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, een zonnedek en huishouden aan en ligt op 10 minuten lopen van JFS Handcraft & Stone Garden.

Waar logeren in Djúpivogur?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Guest House Hammersminni met kamerprijzen vanaf 77€ en Guest House Hammersminni met kamers voor slechts 77€. Voor reizigers die de vibes van het centrum van Djúpivogur willen ervaren, raden wij aan om te verblijven in de centraal gelegen Framtid Apartments And Holiday Homes of Helgafell Hostel.

Bij Framtid Hostel bent u direct naast Kjorbuthin. Kies een hotel in de buurt van Kjorbuthin, zoals Hotel Framtid met een kamerprijs van 156€, dat op 5 minuten lopen is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Djúpivogur moeten eens kijken naar Klif - een andere goede optie in de buurt van Kjorbuthin. Adventura is een geweldig appartement in Djúpivogur, dat vooral interessant is voor gezinnen op zoek naar een logement nabij Eggin I Gledivik en dat tevens gratis parkeren, wandelen en vissen biedt.

Meer zienMinder