Hotels in Balatonszepezd

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Balatonszepezd van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Gelegen binnen een 5-minuten loopafstand van Szepezdfürdői strand heeft het Sir David Balaton Castle Balatonszepezd 9 kamers.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Revfulopi termeloi piac ligt op afstand van 4 km van het Tolgyfa Panzio Balatonszepezd, terwijl Hegy-to binnen 3 km afstand ligt.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Balinn Rooms Balatonszepezd is gevestigd op circa 3 km rijden naar Hadipark en op ongeveer 4 km naar Revfulopi termeloi piac.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het Villa Chez Les Amis - Adults Only heeft 6 kamers met uitzicht op het meer en ligt op 10 minuten rijafstand van het Military Park.
Vanaf€ 247 /nachtSelecteren
Hotel MagnoliaHotel
8.4
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Magnolia ligt slechts 350 meter naar Balatonszepezdi strand en heeft 20 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 206 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Balatonszepezd

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Balatonszepezd zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 14 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Balatonszepezd. Het beste hotel in het centrum van Balatonszepezd is Hotel Magnolia, beoordeeld met 8.4/10, biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Balatonszepezd?

Een van de beste goedkope hotels is Balinn Rooms, beoordeeld met 8.4/10, dat €120 per nacht kost en gratis parkeren, ledikanten en badminton aanbiedt.

Welke hotels in Balatonszepezd zijn goed voor gezinnen?

Balinn Rooms (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, ledikanten en badminton voor €120 per nacht. U kunt ook Hotel Magnolia (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €137 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aan.

Welke hotels in Balatonszepezd dicht bij Szepezdi Kis Piac zijn de beste?

U kunt bij Hotel Magnolia, beoordeeld met 8.4/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Szepezdi Kis Piac. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats aan.

Waar logeren in Balatonszepezd?

Beste goedkope hotels in Balatonszepezd

Als u een budgethotel in Balatonszepezd nodig heeft, heeft Tolgyfa Panzio goedkope kamers voor €84 per nacht. Balinn Rooms is een goedkope keuze die gratis parkeren, ledikanten en badminton aanbiedt en op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Balatonszepezd ligt. Tolgyfa Panzio is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Revfulopi termeloi piac, dat kamerprijzen vanaf €84 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Balatonszepezd heeft 3 centraal gelegen hotels, waaronder Tolgyfa Panzio en Balinn Rooms op 900 meter van het stadshart. Hotels als Tolgyfa Panzio en Balinn Rooms brengen u in het hart van het evenement in Balatonszepezd.

Om de vibes van Balatonszepezd te ervaren, boek een hotel in de buurt van Balatonszepezdi strand, zoals Tolgyfa Panzio of Balinn Rooms. Als u dicht bij Balatonszepezdi strand wilt zijn, kies dan voor een hotel zoals Tolgyfa Panzio of Balinn Rooms.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Villa Sol en Fulop Villa Apartmanhaz appartementen zijn de budgetvriendelijke accommodaties, die tot de 4 betaalbare logeeropties in Balatonszepezd behoren. Er zijn 5 B&B mogelijkheden in Balatonszepezd, waaronder Fulop Villa Apartmanhaz en Villa Sol. Voor een zakenreiziger die dicht bij de drukte wil zijn, is Tolgyfa Panzio 0,4 km van het centrum de perfecte keuze. Tolgyfa Panzio is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, een picknickplaats en badminton biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Balatonszepezd te hebben verkend.

Meer zienMinder