Hotels in Balatonszarszo

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Balatonszarszo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Gelegen circa 10 minuten lopen naar Moricz Zsigmond utcai szabadstrand, het 3-sterren Holiday Resorts Balatonszarszo biedt 98 kamers.
Vanaf€ 208 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Pole Position is op circa 15 minuten rijden van Szantod Ferry te vinden en biedt 11 kamers, een bubbelbad en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
Granit VillaPension
9.0
Perfect28 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Balatonfoldvar port en Koroshegy Viaduct zijn respectievelijk rond 25 minuten loopafstand vandaan en op slechts 4 km van het stijlvolle Granit Villa Balatonszarszo gelegen.
Vanaf€ 181 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed17 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Kilátó Presszó en Balatonfoldvar port zijn respectievelijk 3 km en binnen 4 km van het Szarszo Szallo Balatonszarszo gelegen.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
De accommodatie heeft een gunstige locatie in de buurt van Jozsef Attila Memorial House photos en biedt 14 kamers, samen met pingpong en darten.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed42 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Gelegen op 10 minuten te voet van Moricz Zsigmond utcai szabadstrand, het 4-sterren Ket Korona Konferencia Es Wellness Balatonszarszo biedt 62 kamers.
Vanaf€ 200 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Szarszo Panzio Bed and Breakfast Balatonszarszo heeft 7 kamers met uitzicht op de stad en ligt op slechts 3 km rijden naar Balatonfoldvari Hajozastorteneti Latogatokozpont Kiallitas es Kilato.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
Anker VillaAparthotel
7.8
Heel goed28 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Western Pleasure Beach ligt 25 minuten wandelen ervan, terwijl Eastern Balatonföldvár Beach 3 km afstand is.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Balatonszarszo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Balatonszarszo zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Balatonszarszo. Ket Korona Konferencia Es Wellness Hotel met een zonnedek, ledikanten en een videoprojector is beoordeeld met 7.2/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Balatonszarszo?

Er zijn meer dan 6 goedkope top accommodaties in Balatonszarszo. Nosztalgia Hotel is ook een goede keuze met beoordeling 6.6/10 voor €70 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Balatonszarszo zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Ket Korona Konferencia Es Wellness Hotel, beoordeeld met 7.2/10, dat een zonnedek, ledikanten en een videoprojector heeft. Het is op 800 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €166 per nacht. Andere top opties zijn Pole Position Beach Hotel en Nosztalgia Hotel.

Welke hotels in Balatonszarszo dicht bij Western Pleasure Beach zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersGranit Villa (beoordeling: 9.6/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een bubbelbad aan en ligt op 15 minuten lopen van Western Pleasure Beach.

Waar logeren in Balatonszarszo?

Beste goedkope hotels in Balatonszarszo

Op de budget-geprijsde einde, kunt u verblijven in 3-sterren Anker Villa met kamerprijzen vanaf 44€. Jancsi Es Juliska Vendeghaza ligt op slechts een steenworp afstand van avonturenpark Tihany.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de eerste keer in Balatonszarszo bent, denk dan aan een verblijf in het centrum in Hotel Kek To voor snelle toegang tot een verscheidenheid aan attracties zoals Nosztalgia Hotel. Szarszo Panzio is nog één centraal gelegen accommodatie in Balatonszarszo, gelegen op slechts een steenworp afstand van Jozsef Attila emlekmu.

Luxe en boetiekaccommodatie in Balatonszarszo

Reizigers die op zoek zijn naar afgezonderde luxe terwijl ze in Balatonszarszo blijven, zullen genieten van Ket Korona Konferencia Es Wellness Hotel, een chique hotel op 750 meter van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Balatonszarszo bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Apartment Balaton A2014. Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast Vitorlazeum Akacos B. Kozvetlen Balaton Parti Apartman is een geweldig appartement in Balatonszarszo, dat vooral interessant is voor gezinnen op zoek naar een logement nabij Kilátó Presszó en dat tevens gratis parkeren, kanoën en fietsen biedt. Pole Position Beach Hotel wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Balatonszarszo, dat een zonterras, een sauna en een bubbelbad biedt.

Meer zienMinder