Hotels in Bakonybél

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bakonybél van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
9.0
Perfect2 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Bakonyi Kemenceshaz Bakonybél biedt een zwembad aan en is op 10 minuten wandelen naar Szent Mauriciusz Monostor gelegen.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed21 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Bakony Bakonybél, gelegen op afstand van 1 km tot Borostyán Fountain, beschikt over 50 kamers, een sauna, massage en een speelgedeelte.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
9.8
Perfect2 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
In het Vadszolo Szallo Es Etterem kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals wandelen en fietsen.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
Katica VendeghazPension
8.8
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het Katica Vendeghaz is op 115 km van de luchthaven Hévíz-Balaton en op slechts 300 meter afstand van de Somhegy bushalte.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren
Odvasko Etterem Es Panzio Bed and Breakfast BakonybélBed & Breakfast
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
Het Odvasko Etterem Es Panzio Bakonybél beschikt over 20 kamers met uitzicht op de tuin en biedt gasten een bubbelbad en saunafaciliteiten circa 10 minuten rijafstand vanaf Szent Mauriciusz Monostor.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
Somhegyi Oreg Harsfak Major Vendeghaz BakonybélBed & Breakfast
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Het Somhegyi Oreg Harsfak Major Vendeghaz Bed and Breakfast is op 115 km van de luchthaven Hévíz-Balaton en op amper 5 minuten wandelen vanaf de Somhegy bushalte.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
Pikolo Vendeglo Es Vendeghaz Hotel BakonybélPension
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
Borostyankut Wellness Home BakonybelPension
Kaart
300 meter van Stadscentrum
De kamers van het Borostyankut Wellness Home kijken uit op de berg en er is ook een zwembad op het terrein.
Vanaf€ 401 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bakonybél

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Bakonybél zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 11 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Bakonybél. Liliom Vendeghaz, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Bakonybél zijn de beste?

Vadszolo Szallo Es Etterem, dat €41 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis parkeren, kindermaaltijden en wandelen met beoordeling 9.8/10. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Bakonybél?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Bakonybél. Katica Vendeghaz (beoordeling: 9.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen voor €40 per nacht.

Waar logeren in Bakonybél?

Beste goedkope hotels in Bakonybél

Koopjesjagers op zoek naar een hotel in Bakonybél zullen Liliom Vendeghaz en Vadszolo Szallo Es Etterem, die tevens over gratis parkeren, kindermaaltijden en wandelen beschikken, als geschikte accommodaties met goede prijs-kwaliteitverhouding beschouwen. Wanneer u met een strak budget reist en graag in het centrum van Bakonybél wilt verblijven, dan kunt u overwegen een kamer bij Vadszolo Szallo Es Etterem, dat op 850 meter van het centrum ligt en de prijzen vanaf €41 per overnachting biedt. Gelegen nabij Hubertlaki-to Liliom Vendeghaz is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €44.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die de voorkeur geven aan een verblijf in het centrum van de stad moeten Liliom Vendeghaz en Bakonybeli Patakpart Vendeghaz bezoeken, die op 10 en 10 minuten lopen van het stadscentrum liggen. Bakonybeli Patakpart Vendeghaz ligt op ongeveer 600 meter van het stadscentrum en biedt gratis parkeren, ledikanten en fietsen.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Bakonybél interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van Borostyán Fountain kiezen, bijvoorbeeld, voor Dublecz Vendeghaz, gelegen op afstand van 900 meter ervandaan. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Bakonybél willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Borostyán Fountain boeken, bijvoorbeeld, Dublecz Vendeghaz dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Bakonybél moeten eens kijken naar Bakonyi Mandala Haz - een andere goede optie in de buurt van Borostyán Fountain. U kunt ook voor het comfortabele Bakonyi Csillag Vendeghaz gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen. Een verblijf in Katica Vendeghaz is een perfecte keuze voor het hele gezin tijdens een vakantie in Bakonybél omdat het gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen aanbiedt. Bakony Hotel is een gezellig resort hotel in Bakonybél, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, huishouden en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder