Hotels in Vrahati

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vrahati van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het luxe Alkyon Resort Hotel & Spa Vrahati heeft luxe kamers en beschikt ook over een traditionele Hammam, een bubbelbad en saunafaciliteiten, waar u kunt ontspannen.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt op slechts 1,1 km van Paralia Vrachatiou en beschikt over een gemeenschappelijke salon en een zonnedek voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren

Waar logeren in Vrahati?

Beste goedkope hotels in Vrahati

Neratza Activities is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Vrahati. Neratza Activities ligt op slechts een steenworp afstand van Monastery of Dormition of the Virgin Lechova.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de belangrijkste toeristische attracties in Vrahati wilt bezoeken, dan kunt u in Alkyon Resort Hotel & Spa overnachten, een 4-sterren hotel in het hart van de stad. Cozy House 2 en Apartment On Sokrati zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Alkyon Resort Hotel & Spa is een centraal gelegen accommodatie die zich tevens op loopafstand van Paralia Vrachatiou en Charalambides bevindt. Om een aantal van de attracties van Vrahati gemakkelijk te kunnen bereiken, kies voor een appartement in de buurt van Paralia Vrachatiou, zoals Apartment On Sokrati of Cozy House In Samoutani.

Luxe en boetiekaccommodatie in Vrahati

Zoekt u een eersteklas hotel in Vrahati, overweegt dan Alkyon Resort Hotel & Spa, dat schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge heeft.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u naar Vrahati voor zakelijke doeleinden reist, kan het centraal gelegen Cozy House 2 een goede accommodatieoptie voor u zijn. Er zijn in Vrahati 16 B&B's beschikbaar, waaronder Luxury House en Cozy House 2. Alkyon Resort Hotel & Spa is een geweldig resort voor reizigers naar Vrahati die hun vakantie met schoonheidsbehandelingen, Turkse stoombaden en een spa lounge willen doorbrengen.

Meer zienMinder